Tot mai mulți cetățeni aderă la Partidul Politic „ȘOR”: Ilan ȘOR a înmânat peste 800 de carnete de partid la noi membri
11/07/2018

Tot mai mulți cetățeni aderă la Partidul Politic „ȘOR”: Ilan ȘOR a înmânat peste 800 de carnete de partid la noi membri

Astfel, la finele săptămânii trecute, organizațiile teritoriale din raioanele Taraclia, Râșcani, Drochia și Edineț ale Partidului ”ȘOR” s-au întrunit la Orhei. Cu discursuri în fața participanților au venit reprezentanții împuterniciți pentru regiuni, dar și președintele formațiunii Ilan Șor.

Tot săptămâna trecută, listele partidului ”ȘOR” s-au completat cu peste 800 de membri noi, care și-au primit carnetele. Potrivit datelor, în prezent, formațiunea numără în jur de 20 de mii de membri.

Reprezentanții împuterniciți pentru regiuni au vorbit participanților la conferință despre noul mecanism de lucru care se regăsește în Programul Partidului ”ȘOR”, care are drept scop schimbarea vieții oamenilor din localitățile țării.

Reprezentantul împuternicit al regiunii Taraclia, Veaceslav Lupov, a vorbit invitaților despre modul în care își propune să schimbe lucrurile. Lupov a declarat că va depune efort maxim pentru realizarea obiectivelor propuse, care în final vor ridica nivelul de trai al locuitorilor din Taraclia.

Un alt reprezentant care a luat cuvântul a fost și cel din orașul Râșcani, Andrei Cocieru. Acesta a subliniat că tezele formulate de Institutul reprezentanților împuterniciți va fi cartea de căpătâi în realizarea obiectivelor care prevăd îmbunătățirea condițiilor de trai pentru locuitorii regiunii.

Partidul Politic ”ȘOR”, în frunte cu primarul Ilan Șor, se poate bucura în prezent de cel mai mare număr de organizații teritoriale. Formațiunea are deschise filiale în aproape toate localitățile țării. Potrivit datelor sondajelor, realizate de mai mulți sociologi, partidul se bucură de cea mai mare încredere în rândul cetățenilor, ceea ce va duce în rezultat, ca la viitoarele alegeri parlamentare, formațiunea să intre în Parlament pentru a continua reformele începute în sfera socială și economică.