Partidul „ȘOR” își suspendă proiectele pe parcursul campaniei electorale; Ilan Șor: imediat după victorie vom relansa toate proiectele și programele
24/09/2020

Partidul „ȘOR” își suspendă proiectele pe parcursul campaniei electorale; Ilan Șor: imediat după victorie vom relansa toate proiectele și programele

Liderul Partidului „ȘOR”, deputatul Ilan Șor a anunțat, într-o conferință de presă, că formațiunea politică va suspenda temporar implementarea proiectelor de infrastructură. Decizia a fost luată în contextul campaniei electorale pentru alegerea președintelui țării și pentru a preveni eventualele speculații din partea oponenților politici. Ilan Șor a dat însă asigurări că realizarea proiectelor va fi reluată imediat după alegeri.

Liderul partidului, Ilan Șor a anunțat că echipa sa suspendă temporar proiectele de infrastructură pentru a nu da „apă la moară” oponenților politici. Asta în condițiile în care Partidul „ȘOR” este singura echipă care realizează programul electoral și promisiunile făcute cetățenilor, iar succesele sale și încrederea tot mai mare a cetățenilor provoacă atacuri murdare din partea oponenților politici.

„Am luat o decizie grea, dar importantă: de azi până la 1 noiembrie echipa Partidului „ȘOR” își stopează proiectele, ca să nu fie interpretate ca mită electorală”, a declarat Ilan Șor la conferința de presă în cadrul căreia deputații formațiunii au trecut în revistă realizările echipei Partidului „ȘOR”.

El însă a precizat că acestea vor fi reluate imediat după alegeri.

„Imediat după victoria candidatului nostru la alegeri, Partidul „ȘOR” își va continua toate programele și realizările. Vom face tot ce am promis, așa cum am făcut și până în prezent”, a dat asigurări Ilan Șor.

În acest context, vicepreședinta Partidului „ȘOR”, Marina Tauber a arătat că datorită proiectele sale, a faptelor concrete și datorită faptului că se ține mereu de cuvânt, formațiunea a devenit una din cele mai influente din țară. Partidul „ȘOR” a pornit de la un singur oraș, iar în prezent este prezent în toată țara, a arătat Marina Tauber. „Astăzi putem să ne mândrim că avem încrederea a peste 60 de primării, peste 700 de consilieri locali, conducerea unui raion. Acest lucru înseamnă încrederea în echipa noastră”, a menționat Marina Tauber.

Precizăm că echipa Partidului „ȘOR” derulează mai multe proiecte de dezvoltare în peste o sută de localități, inclusiv în cele circa 70 de primării conduse de reprezentanții echipei lui Ilan Șor. Este vorba, în primul rând, de proiecte de iluminat stradal. De la începutul anului, pe străzile a 23 de localități a fost aprinsă lumina de echipa Partidului „ȘOR”. Un alt proiect ține de amenajarea terenurilor de joacă pentru copii – în două luni echipa formațiunii a amenajat 25 de terenuri de joacă în localități rurale din 13 raioane. Un alt proiect al Partidului „ȘOR” este reabilitarea infrastructurii. Rezultate vizibile în acest sens au fost înregistrate în special în orașele Orhei și Taraclia, unde au fost renovate toate arterele principale.