Partidul „ȘOR” anunță despre excluderea mai multor persoane din rândurile formațiuni
21/06/2022

Partidul „ȘOR” anunță despre excluderea mai multor persoane din rândurile formațiuni

Partidul „ȘOR” anunță opinia publică despre excluderea din rândurile formațiunii politice a mai multor membri de partid, consilieri raionali și orășenești, dar și președinți de organizații teritoriale.

Este vorba de Andrei Trandafir, consilier ales pe listele Partidului „ȘOR” în Consiliul raional Leova și, totodată, președintele organizației teritoriale Leova, Victoria Cârlan, consilier în Consiliul raional Cimișlia și președintele organizației teritoriale Cimișlia, dar și Ion Cabac, președintele organizației teritoriale Cantemir.

Menționăm faptul că, în conformitate cu decizia Biroului Permanent al formațiunii politice, Andrei Trandafir și Victoria Cârlan nu mai reprezintă partidul pe ale cărei liste au candidat și nici pe cetățenii care le-au acordat votul de încredere. Ultimii se preocupă în mod exclusiv de propriile interese, încalcă în mod flagrant statutul consilierului raional și municipal și lucrează deschis contra propriilor alegători.

Prin acest comportament imoral, ei aduc grave prejudicii de imagine Partidului „ȘOR”, fapt pentru care ne disociem public de aceste persoane.

În context, Partidul Politic „ȘOR” le cere imperativ lui Andrei Trandafir și Victoriei Cârlan să-și depună mandatele de consilieri raionali și orășenești, de care nu sunt demni și care nu le aparțin, din punct de vedere moral, pentru a fi înlocuiți cu persoane integre, care vor îndeplini programul electoral al formațiunii noastre politice și vor lucra pentru binele localității și al locuitorilor săi.

Totodată, anunțăm că celor trei le sunt retrase și rolul de președinți ai organizațiilor teritoriale Leova, Cimișlia și Cantemir.

Partidul „ȘOR” reiterează că nu este o trambulină pentru funcții în interes propriu, dar o echipă unită care muncește exclusiv pentru cetățenii țării.

Partidul „ȘOR” rămâne una dintre importante forțe politice din țară, cu o susținere tot mai mare în rândul populației. În același timp, declarăm tranșant că îi vom exclude din rândurile noastre pe toți cei care încalcă statutul și programul formațiunii și nu-și respectă angajamentele asumate.