Marina Tauber: PAS se consideră o formă supremă a societății moldovenești
17/03/2023

Marina Tauber: PAS se consideră o formă supremă a societății moldovenești

PAS se consideră forma supremă, iar pe ceilalți - material de mâna a doua. Asta s-a mai întâmplat pe parcursul istoriei, iar Maia Grigorievna ar trebui să-și aducă aminte cum s-a terminat în Germania, o țară care încă cere iertarea comunității mondiale. Declarația a fost făcută de către deputatul Marina Tauber, vicepreședinte al Partidului „ȘOR”, la o emisiune de la postul TVC21.

„Toți suntem personalități și nu ar trebui să existe o luptă fizică între guvernare și opoziție, însă PAS a depășit această limită, asmuțându-i pe provocatorii agresivi împotriva unei coloane de manifestanți pașnici. (...) Acum, întreaga societate a văzut adevărata față a PAS - agresivă, obraznică, grosolană”, a declarat Marina Tauber.

Amintim că, joi, în timpul unui marș pașnic, liderii coloanei au fost atacați de mai mulți bărbați agresivi, care au încercat să pătrundă la Marina Tauber, în timp ce polițiștii priveau indiferent. Unul dintre atacatori este un apropiat al actualului președinte al Parlamentului, Igor Grosu. Cei doi au protestat alături acum câțiva ani.

Emisiunea integrală poate fi urmărită aici: