Marina Tauber o provoacă pe Maia Sandu la duel. Unde va avea loc acesta?
17/03/2023

Marina Tauber o provoacă pe Maia Sandu la duel. Unde va avea loc acesta?

E gata să se întâlnească în orice studiou de televiziune la discreția Maiei Sandu, ca să discute despre problemele stringente ale cetățenilor, pentru a adresa întrebări privind miliardul furat și concesionarea aeroportului. Declarația a fost făcută de către deputatul Marina Tauber, vicepreședintele Partidului „ȘOR”, într-un comentariu la discursul de vineri, din legislativ, al șefei statului.

„Maia Sandu a prins momentul când nu sunt în Parlament, pentru a vorbi în plen, fără a mă întâlni. Sandu se teme să răspundă la întrebările despre miliardul furat, concesionarea aeroportului, sărăcirea poporului nostru, abuzurile și nelegiuirile fără precedent, comise de regimul ei și cum calcă în picioare statul de drept. Poveștile ei despre dragoni și diversioniști nu mai sunt convingătoare pentru oamenii înfometați și umiliți, iar eu am curajul de a-i spune acest lucru și nu de a sta în banca drept în fața ei, precum parlamentarii săi de buzunar”, a subliniat Tauber.

Ea a menționat și importanța unor subiecte precum riscurile tot mai mari pentru țara noastră, precum pericolul războiului în care regimul încearcă să atragă Moldova.