Marina Tauber le mulțumește bălțenilor pentru sprijinul acordat în această perioadă dificilă pentru ea și echipa Partidului „ȘOR”
24/11/2022

Marina Tauber le mulțumește bălțenilor pentru sprijinul acordat în această perioadă dificilă pentru ea și echipa Partidului „ȘOR”

Vicepreședintele Partidului „ȘOR”, deputatul Marina Tauber, își exprimă regretul față de situația din municipiul Bălți, care se înrăutățește de la o zi la alta, iar primarul instalat în funcție de PAS nu întreprinde nicio măsură în favoarea localnicilor. De asemenea, Marina Tauber le mulțumește bălțenilor pentru încrederea acordată de-a lungul timpului, inclusiv pentru sprijinul oferit în această perioadă dificilă atât pentru ea, cât și pentru întreaga echipă a Partidului „ȘOR”, și dă asigurări că își va îndeplini angajamentele asumate.

Crizele și scumpirile fără precedent, provocate de incompetența guvernării PAS și de politicile președintelui Maia Sandu, au afectat și municipiul Bălți. Oamenii se plâng că nu mai au din ce trăi și plăti facturile de întreținere, motiv pentru care participă de fiecare dată la protestele antiguvernamentale, în speranța că viața lor se va îmbunătăți.

„Mă doare sufletul când aud ce se întâmplă cu locuitorii municipiului Bălți. Am fost delegată de Ilan Șor și echipa Partidului „ȘOR” în calitate de candidat pentru funcția de primar la Bălți și am câștigat primul tur al alegerilor, obținând aproape jumătate din voturile bălțenilor. Acești oameni contează, până în prezent, pe echipa noastră. Cel care a fost pus în fruntea primăriei municipiului Bălți, cu mâinile PAS, nu doar că nu face nimic pentru oameni, ci dimpotrivă, e dezastru, iar orașul nu are nicio perspectivă. Sunt probleme peste probleme legate de infrastructură, de domeniul social, este hoție, corupție, iar cei care se află în primărie, care sunt responsabili pentru asta, nu întreprind nimic. Ilan Șor și echipa noastră lucrează doar în beneficiul oamenilor”, a declarat Marina Tauber, după ședința de judecată de miercuri, în cadrul căreia s-a decis ca să rămână în arest la domiciliu, în următoarele 20 de zile.   

De asemenea, deputatul Partidului „ȘOR” și-a exprimat regretul că nu-și poate exercita atribuțiile în funcțiile pe care le are și nu poate contribui la rezolvarea problemelor cetățenilor, în condițiile în care de luni bune se află în arest, la indicația Maiei Sandu și a guvernării PAS.

Totodată, Marina Tauber le mulțumește bălțenilor pentru că vin de fiecare dată la acțiunile stradale organizate în susținerea ei și că îi sunt alături în această perioadă complicată. Deputatul a dat asigurări că, în pofida tuturor presiunilor la care este supusă ea și echipa formațiunii din care face parte, va lupta până la capăt, pentru a obține demisia actualei guvernări și organizarea alegerilor parlamentare și prezidențiale anticipate.

„Sunt convinsă că vom ajunge la vremuri cu adevărat bune și un trai decent, așa cum îl merită fiecare cetățean al țării noastre”, a mai adăugat Marina Tauber.   

Un nou protest antiguvernamental va avea loc luni, 28 noiembrie, ora 15:00, la Procuratura Generală. Protestatarii insistă asupra demisiei imediate a procurorului general interimar, Ion Munteanu, și scoaterii din captivitate a Procuraturii și Curții Constituționale, instituții pe care guvernarea PAS și Maia Sandu se bazează, pentru a se menține la putere.