Marina Tauber își deschide birou parlamentar la Bălți: Am promis că voi fi aproape de bălțeni, pentru a le rezolva problemele
05/01/2022

Marina Tauber își deschide birou parlamentar la Bălți: Am promis că voi fi aproape de bălțeni, pentru a le rezolva problemele

Un birou parlamentar al deputatului Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, va fi deschis, în curând, la Bălți. Anunțul a fost făcut de însăși Marina Tauber, care a spus că abia așteaptă să înceapă întâlnirile cu bălțenii, pentru a-i ajuta să le rezolve problemele cu care se confruntă. 

„V-am promis că voi fi activă, că îmi voi petrece aproape tot timpul aici și că voi contribui la implementarea multor reforme, indiferent de statutul meu în municipiul Bălți, care reprezintă  simbolul speranței și luptei. Pentru început, vom implementa proiecte sociale, care sunt atât de necesare pentru oameni. Biroul deputatului Marina Tauber va fi deschis în curând. În cadrul acestuia, voi avea întâlniri cu oamenii, mă voi implica în soluționarea problemelor cu care se confruntă aceștia”, a declarat Marina Tauber.

Tauber a anunțat că așteaptă de la bălțeni implicare și idei pentru îmbunătățirea legislației, care să permită rezolvarea problemelor cu care se confruntă oamenii. 

„Vom depune eforturi să ajutăm cât mai multă lume. Puteți conta pe noi. Vă aștept inclusiv cu idei și propuneri pentru îmbunătățirea legislației, care să permită rezolvarea a cât mai multe probleme cu care se confruntă țara noastră. Până la deschiderea biroului deputatului Marina Tauber, vă așteptăm la oficiul Partidului „ȘOR”, situat în centrul orașului Bălți”, a adăugat deputatul Marina Tauber.