Încă în două sate au fost inaugurate terenuri de joacă pentru copii în cadrul unui proiect al Partidului „ȘOR”
17/08/2020

Încă în două sate au fost inaugurate terenuri de joacă pentru copii în cadrul unui proiect al Partidului „ȘOR”

Partidul „ȘOR” a inaugurat încă două terenuri de joacă pentru copii în două localități din nordul țării în cadrul proiectul „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat”, inițiat, recent, de deputatul Ilan Șor. De această dată, câte un teren de joacă a fost inaugurat la Fântânița, raionul Drochia, și Pârlița, raionul Soroca. Până acum, Partidul „ȘOR” a amenajat și inaugurat oficial opt terenuri de joacă în localități rurale din diferite raioane ale țării.

 La evenimentele de inaugurare a terenurilor au participat funcționari locali, deputați din partea Partidului „ȘOR”, copii și părinții acestora.

De menționat că primar al satului Fântânița, Drochia, a fost ales un reprezentant al Partidului „ȘOR”, iar primarul de Pârlița, Soroca, a aderat recent la formațiune.

Cetățenii celor două localități au fost felicitați de către deputatul Ilan Șor, liderul Partidului „ȘOR” .

„Amenajarea terenurilor de joacă în satele Moldovei devine pentru mine tot atât de drag ca și OrheiLandul. Nimic nu e mai important decât bunăstarea copiilor noștri. Sunt fericit că e în puterea mea să le dăruiesc bucurie copiilor. Anume pentru ei ne-am propus să renaștem satele noastre. Vrem ca ai noștri copii să nu plece din satele lor natale, dar invers – să revină acasă. Vom face tot posibilul să creăm toate condițiile pentru asta”, a menționat Ilan Șor.

Prezentă la ceremoniile de inaugurare a terenurilor de joacă, vicepreședinta Partidului „ȘOR”, deputata Marina Tauber a menționat că, în pofida presiunilor din partea guvernării, formațiunea va implementa toate proiectele promise cetățenilor.

„Chiar dacă cei de la guvernare ne pun bețe în roate, Partidul „ȘOR” va realiza toate proiectele  promise.  Suntem mândri de toate proiectele implementate de formațiunea noastră. Ne propunem să realizăm cât mai multe proiecte și vom face tot posibilul ca oamenii din localitățile țării să atingă nivelul de trai din Orhei, dar și în alte localități, unde Partidul „ȘOR” a făcut transformări”, a afirmat Marina Tauber.

Primarul de Fântânița, Vitalie Palii a mulțumit echipei Partidului „ȘOR” și liderului formațiunii, Ilan Șor, pentru sprijinul oferit în realizarea proiectului.

„Să aveți parte numai de emoții frumoase când vă veți petrece timpul liber pe acest teren de joacă”, s-a adresat primarul copiilor și părinților din localitate.

Iar liderul Organizației Teritoriale Drochia a Partidului „ȘOR”, Dumitru Coștei, a dat asigurări că toate angajamentele electorale vor fi realizate cu sprijinul cetățenilor.

Copii din Fântânița și Pârlița au fost serviți cu înghețată, iar animatorii au creat o atmosferă de basm copiilor adunați la terenurile de joacă.

 Proiectul „Un teren de joacă pentru copii în fiecare localitate” a fost lansat de Ilan Șor la sfârșitul lunii iulie curent. Acesta prevede amenajarea terenurilor de joacă în fiecare localitate condusă de primari din partea Partidului „ȘOR”. Până acum au fost construite și inaugurate opt terenuri de joacă pentru copii în localități rurale din diverse raioane ale țării.