Echipa Partidului „ȘOR” a aprins luminile pe străzile a zeci de sate și a făcut, în Orhei, cele mai bune drumuri din țară
25/09/2020

Echipa Partidului „ȘOR” a aprins luminile pe străzile a zeci de sate și a făcut, în Orhei, cele mai bune drumuri din țară

Echipa Partidului „ȘOR” a reușit să implementeze proiecte de iluminat stradal public în 23 de localități ale țării, în alte câteva zeci de localități urmând să fie implementate asemenea proiecte până la sfârșitul anului curent. Echipa formațiunii politice, aflată la conducere în mun. Orhei, a finalizat recent o amplă etapă de renovare a infrastructurii tuturor străzilor principale din localitate. Despre realizările echipei lui Ilan Șor au vorbit, miercuri, deputații Partidului „ȘOR” într-o conferință de presă de bilanț.

Printre cele 23 de localități unde Partidul „ȘOR” a adus iluminatul public stradal se numără și Taraclia. La sfârșitul lunii august, pe toate străzile orașului au fost aprinse luminile.

„Noi am transformat Taraclia în cel mai iluminat oraș din sudul țării și nu numai. Am instalat aici peste 65 de kilometri de rețea electrică cu peste 2500 de LED-uri. Echipa lui Ilan Șor din Taraclia a demonstrat voință pentru schimbare. Taraclia a prins viață, Taraclia s-a luminat la față, devine un orășel îngrijit și confortabil”, a declarat deputatul Vladimir Vitiuc.

Vladimir Vitiuc a menționat că Partidul „ȘOR” va continua acest proiect ambițios.

Iar deputata Reghina Apostolova a subliniat că acest an a fost decisiv pentru renovarea infrastructurii rutiere din Orhei, la asfaltarea drumurilor fiind aplicate în premieră tehnologii moderne. Localitatea dispune acum de cele mai bune drumuri din țară și acest fapt, potrivit deputatei, îl recunosc chiar și oponenții politici ai formațiunii.

„Este de remarcat că din 2015, când Partidul „ȘOR” a venit la guvernare în Orhei, și până acum investițiile în renovarea infrastructurii rutiere au crescut de cinci ori. Alocările din acest an au trecut de 20 de milioane de lei. Pentru anul viitor, echipa Partidului ȘOR își propune să realizeze o altă etapă a proiectului la Orhei – aici vor fi reparate toate drumurile secundare și toate curțile blocurilor locative”, a menționat Reghina Apostolova, precizând că lucrări importante de reabilitare a infrastructurii rutiere au fost făcute de echipa lui Ilan Șor și în orașul Taraclia.

Partidul „ȘOR” a anunțat miercuri că suspendă implementarea proiectelor sale în cele peste o sută de localități pe durata campaniei electorale pentru alegerea președintelui țării. Derularea lor va fi reluată după 1 noiembrie.