Deputații Partidului „ȘOR”, alături de protestatari
11/11/2022

Deputații Partidului „ȘOR”, alături de protestatari

Deputații Partidului „ȘOR” nu vor participa la ședința de astăzi a Parlamentului, la care președintele Parlamentului European, Roberta Metsola, urmează să țină un discurs. Considerăm că participarea la această ședință contravine luptei pe care Partidul „ȘOR” i-a declarat-o regimului condus de Maia Sandu și PAS.

Participarea la ședință ar însemna recunoașterea legitimității acestei guvernări, care a îngenuncheat poporul prin sărăcire, încălcarea drepturilor omului și uzurparea puterii în stat. Reiterăm că lipsa de reacție din partea structurilor europene la multiplele abuzuri comise de structurile statului față de oamenii care protestează în stradă și față de membrii opoziției înseamnă o trădare a valorilor democratice, promovate de Uniunea Europeană.

Așa cum au făcut în ultimele săptămâni, deputații Partidului „ȘOR” se vor afla alături de oamenii care protestează față de regim și vor continua lupta pentru schimbarea guvernării. Dacă oficialii europeni cu adevărat își doresc să ajute poporul Republicii Moldova, o pot demonstra prin condamnarea intransigentă a dezmățului guvernamental și încetarea sprijinului politic pentru Maia Sandu și PAS.