Consilierul municipal al Partidului „ȘOR”, Serghei Burgudji: PAS este ca o bomboană stricată într-un înveliș frumos
17/03/2023

Consilierul municipal al Partidului „ȘOR”, Serghei Burgudji: PAS este ca o bomboană stricată într-un înveliș frumos

Solicitarea consilierilor municipali ai PAS privind necesitatea prezentării unui raport al primarului Capitalei, Ion Ceban, privind vizita acestuia în Israel, provoacă cel puțin râsul. Este opinia consilierului din Consiliul Municipal Chișinău, din partea Partidului „ȘOR”, Serghei Burgudji.

„Doamna Popa, președintele țării sau miniștrii voștri de câte ori au raportat despre călătoriile lor? Nu în fața noastră, ci în fața cetățenilor! Câți bani s-au cheltuit, care sunt beneficiile? Nu-mi amintesc nimic despre asta. (…) Sunt surprins de dublele voastre standarde. Președintele vostru a promis reducerea la jumătate a cheltuielilor pentru administrația prezidențială, însă acestea au crescut cu 20 de milioane. (...) Actual regim nu se deosebește cu nimic de cel precedent. Dacă pe dinafară considerați că sunteți un înveliș frumos „Vremuri bune”, atunci pe dinăuntru sunteți ca o bomboană stricată”, a spus Burgudji.

Consilierul Serghei Burgudji mai cere regimului să renunțe la practica de persecutare a consilierilor municipali incomozi și le-a amintit că aceștia au fost aleși de către alegătorii moldoveni.