Violeta Ivanov: Mergem ferm nu pentru a participa în această campanie, dar pentru a învinge
10/09/2020

Violeta Ivanov: Mergem ferm nu pentru a participa în această campanie, dar pentru a învinge

Partidul „ȘOR” se bucură de o susținere masivă din partea cetățenilor, datorită proiectelor sale și a acțiunilor concrete realizate în mai multe localități. În aceste condiții, formațiunea s-a lansat în campania pentru alegerile prezidențiale cu obiectivul clar de a învinge, a declarat la TV „Prime” Violeta Ivanov, candidatul formațiunii la funcția de președinte al țării. Într-un interviu pentru „Primele știri”, Violeta Ivanov a vorbit și despre activitatea politică, dar și despre situația gravă prin care trece țara, prezentând soluții pentru multe dintre problemele cu care se confruntă Republica Moldova.

Candidata Partidului „ȘOR” a vorbit despre decizia de a participa la alegerile prezidențiale, menționând că este una asumată.

„Pentru mine a fost o mare responsabilitate, dar și o onoare deoarece am fost desemnată de o echipă puternică, de specialiști cu viziuni strategice de dezvoltare a țării, cu viziuni moderne, o echipă care deja a testat strategia de dezvoltare a Republicii Moldova și sunt deja rezultate palpabile la Orhei, Taraclia și alte localități”, a afirmat Ivanov.

Ea a menționat că Partidul „ȘOR” este, în prezent, a treia cea mai influentă forță politică din țară și se bucură de o susținere „peste așteptări” la alegerile prezidențiale, iar scopul formațiunii este victoria în această competiție.

„Noi mergem ferm nu doar pentru a participa în această campanie, dar pentru a învinge. Partidul „ȘOR” este singura formațiune care dă rezultate palpabile și foarte concrete”, a punctat Ivanov.

Referindu-se la situația din țară, Violeta Ivanov a remarcat că actuala guvernare a picat toate testele în ceea ce privește gestionarea crizelor și ar fi trebuit demult să demisioneze. În opinia Violetei Ivanov, șeful statului ar trebui să exercite rolul de mediator între instituțiile statului, dar și între putere și opoziție.

„Guvernul Chicu s-a compromis totalmente. Nunta fiului premierului și declarațiile fostului șef ANSP au demonstrat care este atitudinea acestui guvern față de cetățeni. Toată lumea cunoaște că guvernul a demonstrat iresponsabilitate și neprofesionalism total în gestionarea crizelor”, a arătat Violeta Ivanov.

În acest context, Violeta Ivanov a menționat că Partidul „ȘOR” vine cu soluții concrete la problemele cu care se confruntă țara. Ea a anunțat că formațiunea sa a elaborat deja patru proiecte pentru sectorul agrar, care își propun ca scop transformarea acestuia în unul modern și profitabil. Resursele financiare pentru implementarea acestor proiecte pot fi identificate în urma gestionării corecte a banilor publici, așa cum s-a procedat la Orhei, acolo unde echipa lui Ilan Șor a reușit să majoreze bugetul local de trei ori în trei ani.