Vicepreședintele Partidului ȘOR, Marina Tauber, invitata RTR Moldova la emisiunea de sinteză de sâmbătă, ora 19:00
07/07/2018

Vicepreședintele Partidului ȘOR, Marina Tauber, invitata RTR Moldova la emisiunea de sinteză de sâmbătă, ora 19:00

Platforma politică, planurile Partidului ȘOR și modul în care formațiunea își îndeplinește promisiunile electorale reprezintă printre principalele teme de discuție ale emisiunii «Вести недели» (Noutățile săptămânii) de la postul de televiziune RTR Moldova, la care va participa vicepreședinta Partidului ȘOR, Marina Tauber.

De asemenea ea va vorbi și despre alegerile locale noi de la Jora de Mijloc, pe care le-a câștigat din primul tur datorită unui program electoral complex și bine gândit, precum și planurile pentru viitorul apropiat.

Emisiunea va fi difuzată sâmbătă, 7 iulie, începând cu ora 19.00, la RTR Moldova.

Este de menționat că Marina Tauber este unul dintre cei mai tineri și de perspectivă lideri politici din Republica Moldova. În cadrul Partidului ȘOR ea este vicepreședinte responsabil pentru dezvoltarea relațiilor externe ale formațiunii. Activitatea sa în această direcție a înregistrat realizări importante, astfel încât Partidul ȘOR a devenit un actor politic cunoscut în afara Republicii Moldova, iar recent a obținut titlul de membru al Alianței Conservatorilor și Reformiștilor Europeni, una din cel mai influente familii politice internaționale. În același context, Partidul ȘOR a obținut dreptul de a găzdui summitul ACRE, care se va desfășura în luna octombrie la Orhei.