Un veteran care împlinește 99 de ani, felicitat într-un mod deosebit de deputații Partidului ȘOR
09/05/2020

Un veteran care împlinește 99 de ani, felicitat într-un mod deosebit de deputații Partidului ȘOR

Un grup de deputați ai Partidului Politic „ȘOR” au organizat o adevărată sărbătoare, pe măsura posibilităților, ținând cont de starea de urgență, pentru un veteran deosebit al Marelui Război pentru Apărarea Patriei, care împlinește astăzi și frumoasă vârstă de 99 de ani.

Cu flori și multe urări frumoase de sănătate și mulțumiri pentru aportul său la crearea unui viitor mai frumos pentru întreaga omenire, deputații Partidului ȘOR au mers la veteranul de război Pavel Gladkov, care își sărbătorește astăziși ziua de naștere. Având în vedere măsurile necesare de protecție, întâlnirea a avut loc în curtea blocului.

Deputații Igor Himici, Denis Ulanov și Vadim Fotescu l-au felicitat pe colonelul Gladkov, care, la rândul său a povestiti câteva întâmplări de pe front și i-a cerut tinerei generații să-și iubească Patria, exprimându-și speranța că nimeni nu va mai cunoaște ororile războiului.

Deputații au fost însoțiți și de o mică orchestră care a interpretate cântece și melodii de pe front, iar Igor Himici a cântat, în aplauzele a sute de locuitori care au urmărit evenimentul de la balcoane, cunoscuta și îndrăgita piesă „Ziua Victoriei” a lui Lev Leșcenko.

„Suntem generația fericită care putem să cunoaștem din prima sursă istoria. Vă respectăm foarte mult. Noi trebuie să ținem minte eroismul celor care au trecut prin acest război și ne-au dat posibilitatea să avem o viață fericită”, a declarat Igor Himici.

De asemenea, el a anunțat oficial că-și asumă responsabilitatea personală pentru bunăstarea și asigurarea unei vieți decente pentru Pavel Gladkov. „Îmi asum responsabilitatea personală, dacă vreți, „șefia” pentru Pavel Gladkov. Vă promit că ne vom vedea mai des, chiar foarte des. Viața mea este legată deja de a dvs și voi face tot posibilul să vă fie cât mai confortabilă și să nu duceți lipsuri”, a dat asigurări deputatul Partidului Politic „ȘOR”, Igor Himici.

Amintim că deputații și reprezentanții organizațiilor teritoriale ale Partidului „ȘOR” au felicitat de 9 Mai, cu ocazia celei de-a 75-a aniversări a Victoriei asupra fascismului, toți veteranii din Republica Moldova. Respectând toate regulile stabilite în perioada pandemiei, membrii Partidului Politic „ȘOR” au mers la veterani cu pachete cu produse alimentare și de uz casnic.

https://www.facebook.com/1754695871474170/posts/2694443780832703/?d=n