Un nou grup de consilieri PSRM și PDM aderă la Partidul „ȘOR”
11/06/2020

Un nou grup de consilieri PSRM și PDM aderă la Partidul „ȘOR”

Un grup de consilieri ai PSRM și PDM din comuna Regina Maria, raionul Soroca, au anunțat că părăsesc formațiunile politice, motivând că acestea nu mai reprezintă interesele alegătorilor, și aderă la Partidul „ȘOR”, partidul care, deși este în opoziție, a reușit să livreze cetățenilor rezultate concrete.

Consilierul socialist Iurii Slutu susține într-o declarație că PSRM s-a schimbat radical în ultima perioadă de timp și nu mai reprezintă interesele cetățenilor.

„În aceste condiții, eu ca și consilier local al Partidului Socialiștilor din comuna Regina Maria, nu mai văd posibilitatea să fac parte dintr-o echipă instabilă și fără viziune”, susține Iurii Slutu.

Și aleșii locali ai PDM consideră că formațiunea s-a îndepărtat în totalitate de la problemele și așteptările oamenilor.

„Încă de la înființarea sa, Partidul Democrat a fost formațiunea politică pe care ne puteam bizui. Am crezut că va rămâne pe același făgaș. De asta am candidat la alegerile locale pe listele acestei formațiuni. Din păcate, în ultimele luni, lucrurile s-au înrăutățit simțitor”, susține Valentin Patraș în declarația sa.

Consilierii au anunțat că aderă la Partidul „ȘOR”, care a demonstrat că, deși este în opoziție, aceasta este singura formațiune politică în stare să livreze cetățenilor rezultate concrete.

Ieri, un grup de aleși locali ai PSRM din s. Naslavcea, raionul Ocnița, au anunțat că părăsesc formațiunea și aderă la Partidul „ȘOR”. În ultimele luni, 16 primari și zeci de consilieri locali ai părăsit PSRM și PD, aderând la Partidul „ȘOR”.