Un alt grup de consilieri PD a părăsit formațiunea, aderând la Partidul „ȘOR”
12/06/2020

Un alt grup de consilieri PD a părăsit formațiunea, aderând la Partidul „ȘOR”

Dezamăgirea în Partidul Democrat, care nu mai reprezintă interesele alegătorilor și nu-și mai îndeplinește promisiunile date cetățenilor sunt principalele motive pentru care încă trei aleși locali din partea Partidului Democrat, consilieri în comuna Cristești, raionul Nisporeni, părăsesc formațiunea. Totodată, ei anunță că se alătură echipei Partidului Politic „ȘOR” pe care o consideră singura care realizează acțiuni concrete pentru oameni.

Victor Prisăcaru, Ion Vistarovschi și Valeriu Prisăcaru consideră că Partidul Democrat s-a îndepărtat de cetățeni, dar și de echipele sale din teritoriu, iar realizarea programului său electoral, îndeplinirea promisiunilor date cetățenilor, elaborarea proiectelor concrete nu mai reprezintă priorități pentru conducerea formațiunii.

Cei trei consilieri de Cristești, care reprezintă jumătate din fracțiunea PDM din această localitate, anunță că în aceste condiții nu văd cum este posibil să-și continue activitatea în cadrul acestei formațiuni și anunță că aderă la Partidul „ȘOR”, formațiune care și-a demonstrat capacitățile de a realiza lucruri și inițiative concrete în beneficiul cetățenilor.

„Ne propunem ca prim scop realizarea programelor noastre electorale pentru binele oamenilor din localitățile care ne-au încredințat votul și speranțele lor”, se arată în declarațiile grupului de consilieri de Cristești care aderă la Partidul „ȘOR”.

Amintim că în ultimele luni mai mulți primari și consilieri locali și raionali au părăsit PSRM și PDM, declarându-se nemulțumiți de acțiunile autorităților centrale și ale conducerii celor două formațiuni. Aceștia își motivează aderarea la Partidul „ȘOR”, spunând că acesta este singura formațiune care își onorează angajamentele electorale.