Tot mai mulți cetățeni, din nordul țării, aderă la Partidul Politic „ȘOR”
15/05/2018

Tot mai mulți cetățeni, din nordul țării, aderă la Partidul Politic „ȘOR”

Nivelul de încredere a cetățenilor în Partidul Politic “ȘOR” crește vertiginos. Lunar, mii de cetățeni oferă mandat de încredere formațiunii noastre politice, astfel devenind membri de partid cu acte în regulă.

La finele săptămânii trecute, în raioanele Glodeni și Râșcani  au avut loc Conferințele Organizațiilor Teritoriale a Partidului Politic “ȘOR” în cadrul cărora, liderul partidului, Ilan Șor a înmânat sute de carnete de membru de partid.

În cadrul evenimentelor, Președintele formațiunii politice,  Ilan Șor a vorbit despre succesele înregistrate atât în nordul țării, cât și pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Tot aici au fost vociferate și principalele obiective ale formațiunii pe termen scurt și mediu.

Echipa partidului își întărește activ pozițiile în întreaga țară, astfel la moment Partidul Politic “ȘOR” numără peste 17 mii de membri.

Partidul Politic “ȘOR” este un partid nou pe arena politică a Republicii Moldova. Grație unui mangement efectiv sub conducerea liderului, Ilan Șor, implementarea proiectelor, menite să susțină societatea, se bucură pe zi ce trece de o popularitate tot mai mare în rândul cetățenilor. Drept exemplu pot servi proiectele “Magazine Sociale”, “Farmacia Socială” Clubul “Vârsta de Aur”, “Casa mea e Moldova”, dar și multe altele.