Tauber: vom decide dacă acuzațiile lui Carp țin de competența instanței de judecată sau de domeniul psihiatriei
30/07/2019

Tauber: vom decide dacă acuzațiile lui Carp țin de competența instanței de judecată sau de domeniul psihiatriei

Deputatul Blocului ACUM, Lilian Carp, ar putea fi acționat în judecată pentru acuzațiile nefondate aduse în plenul Legislativului în adresa deputatei Marina Tauber, pe care a acuzat-o de furtul banilor. Declarația a fost făcută de Marina Tauber în ședința de astăzi a Parlamentului.

Într-o declarație ținută în fața legiuitorilor, Marina tauber a catalogat afirmațiile deputatului majorității parlamentare ca fiind destul de grave și lipsite de suport veridic.  

”Incidentul ar putea fi calificat doar ca unul deosebit de grav! Însă insul care s-a smiorcăit în fața noastră s-a prezentat ca un personaj ridicol, dar și brutal în același timp! Acesta și-a pierdut aproape iremediabil echilibrul psihologic în momentul declanșării sale deloc onorabile. Este vorba, stimați colegi, despre o ieșire a alesului poporului – a fostului liberal și deocamdată actualul „acumist”, Lilian Carp. Dânsul, fiind cuprins de o tulburare spontană, a cărei cauze încă nu au fost stabilite de specialiști, a lansat în adresa mea câteva insinuări cu totul deplasate! Am tot temeiul să le calific drept o tentativă gravă de defăimare publică și de răspândire a unor zvonuri nefondate”.

În acest sens, Tauber a sugerat că deputații coaliției de guvernare lansează zvonuri deoarece nu au nicio realizare pentru electoratul care ia votat și nu respectă justiția.

”Ceea ce a făcut domnul Carp ne vorbește despre un fenomen care depășește cu mult importanța și personalitatea acestuia! Este vorba despre disprețul față de justiție și față de ideea de legalitate, care domnește în mințile unor exponenți ai actualei majorități parlamentare”.

Marina Tauber a venit și cu un mesaj pentru Lilian Carp.

”Nu mai este mult până când jocul murdar practicat de unii alde Carp, adică răspândirea în societate a unei mitologii intenționat eronate privind vinovații și imaculații „FURTULUI MILIARDULUI”, va deveni ridicol! Atunci când nu veți mai avea ce inventa, atunci când veți ajunge să vă încurcați în propriile voastre falsuri, vor începe să iasă la iveală foarte multe informații importante pentru fondul cauzei. Iar noi vom avea grijă ca asta să se întâmple nu doar eficient, ci și foarte spectaculos”.

Și președintele de onoare al Partidului ȘOR, Valeriu Klimenco ia solicitat lui Lilian Carp să-și ceară scuze publice în fața Marinei Tauber pentru acuzațiile nefondate în adresa sa, în caz contrar să vină cu dovezi la absurditățile pe care le-a comentat.