Efectul minciunilor lui Dodon: riscă să se aleagă cu un nas ca al lui Buratino
10/02/2020

Efectul minciunilor lui Dodon: riscă să se aleagă cu un nas ca al lui Buratino

Liderii Partidului Socialiștilor mint de îngheață apele și manipulează opinia publică pe tema miliardului furat, iar deputatul și analistul socialiștilor Bogdan Țârdea, considerat ideologul PSRM, întrece toate măsurile.

Țârdea a scris recent că Partidul ȘOR se pregătește de proteste după ce președintele Dodon a anunțat, recent, că va propune o lege cu privire la recuperarea miliardului.

Afirmațiile lui Țârdea sunt însă manipulatorii și mincinoase în condițiile în care deputatul și vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Marina Tauber a anunțat, la 6 februarie, într-o emisiune la N4, despre faptul că formațiunea politică pe care o reprezintă nu exclude organizarea unor proteste. Tauber scrie, într-o postare pe Facebook, că Dodon a anunțat despre legea cu pricina la 7 februarie.

„Deci, nu Partidul ȘOR a anunțat proteste de frica legii lui Dodon, dar lui Dodon a început să-i tremure halatul după anunțul nostru. În încercarea de a minți iarăși oamenii, vine cu o nouă promisiune populistă, care va avea aceeași soartă ca toate minciunile lui”, a scris Tauber pe pagina sa de Facebook, sugerând ironic că, pentru minciunile spuse, lui Dodon i se va lungi nasul „ca la Buratino”.

Marina Tauber mai amintește că Igor Dodon a promis încă în campania electorală pentru prezidențialele din 2016 că una din primele sale acțiuni va fi anularea legii miliardului, lucru care nu s-a întâmplat.

„Dodon este pe final de mandat, iar slugile sale sunt la guvernare de mai bine de jumătate de an. De ce nu au anulat până acum legea miliardului?”, se întreabă Marina Tauber.

Precizăm că, frecvent, deputatul socialist Bogdan Țârdea este vizat în rapoartele organizațiilor neguvernamentale care monitorizează spațiul public informațional la capitolul știri false și manipulatorii.