Tauber a mers la Valea Morilor din Chișinău pentru a arăta cât de porcește se comportă Dodon cu orheienii
05/07/2020

Tauber a mers la Valea Morilor din Chișinău pentru a arăta cât de porcește se comportă Dodon cu orheienii

Deputata Partidului “ȘOR”, Marina Tauber a mers astăzi în parcul Valea Morilor din Chișinău pentru a demonstra standardele duble ale guvernării lui Dodon în raport cu orheienii și OrheiLand.

Tauber a filmat plaja aglomerată de oameni, terenurile de sport pline de chișinăuieni care joacă fotbal sau volei, a filmat cum funcționează fără nicio restricție zonele de distracție pentru copii. De asemenea, ea a atras atenția că nu este niciun panou care să informeze despre pericolul de infectare, nimeni nu poartă mănuși, mască, nicăieri nu era dezinfectant, pe iarbă erau adunate grupuri mai mari de 3 persoane și nimeni nu respecta distanța socială.

“Chicu și Dodon, acest live este anume pentru voi. Vedeți distanța socială dintre oameni, sunt grupuri mai mult de 3 oameni, atracțiile și caruselurile lucrează, oamenii joacă volei. Fără măști, fără mănuși, nicio măsuri de siguranță”, a atras atenția Tauber.

Ea s-a întrebat de ce această situație nu este monitorizată de tot comisariatul din Chișinău. “De ce la Chișinău aceasta este posibil, iar la Orhei ei închid parcul, care respectă absolut toate normele antiepidemiologice. “Numai la Orheiland și Orhei poliția a împânzit cu polițiști”, a reamintit Tauber.

Tauber a avut un mesaj sarcastic pentru ministru de interne. “Domnule Voicu, vă salut aparte. Controlați foarte bine regulile de securitate la lacul de la Valea Morilor. La Orhei trimiteți tot Comisariatul din Orhei și încă 100 de polițiști, inclusiv și mulți carabinieri din Chișinău, iar aici vedem nu sunt necesari”, a spus Tauber.

Ea a mai subliniat că tot ceea ce se întâmplă la Orhei este răzbunarea lui Dodon. “Dodoane, n-o să-ți reușească nimic. Orheiul va câștiga, iar OrheiLand-ul, cel mai mare parc, sunt sigură că va lucra. Iar Dumbrăveanu, Chicu și Dodon, urgent atrageți atenția la pericolul de infectare de la Valea Morilor”, i-a îndemnat Tauber.

Reamintim că Marina Tauber, a anunțat că echipa formațiunii politice va organiza duminică, ora 10:00, la „OrheiLand”, adunarea generală a locuitorilor orașului Orhei. Cel mai important subiect pus în discuție se va referi la soarta parcului „OrheiLand” pe care autoritățile centrale l-au închis abuziv și ilegal, acoperindu-se cu pandemia.

https://www.facebook.com/watch/live/?v=3711357855546146&ref=watch_permalink