Șor către autoritățile Chișinăului: lăsați la o parte gelozia politică și permiteți-ne să renovăm toate pasajele subterane din sectorul Botanica al Capitalei
02/06/2020

Șor către autoritățile Chișinăului: lăsați la o parte gelozia politică și permiteți-ne să renovăm toate pasajele subterane din sectorul Botanica al Capitalei

Liderul Partidului „ȘOR”, deputatul Ilan Șor acuză autoritățile Chișinăului că se conduc în activitate de interese strict politice și nu de cele ale cetățenilor. Șor se arată nedumerit de faptul că autoritățile municipale nu acceptă de mai bine de un an ca Partidul „ȘOR” să repare pasajele subterane din sectorul Botanica al Capitalei. El îndeamnă autoritățile să accepte propunerea ca Partidul „ȘOR” să modernizeze toate pasajele subterane dintr-un sector al Chișinăului.

Ilan Șor constată într-o postare de Facebook că actualul primar al Chișinăului are deja mai mult de jumătate de an de mandat și vreo patru luni de când tot promite că unele treceri subterane vor fi reparate, dar lucrurile nu s-au schimbat.

„Solicit din nou Primăriei să lase la o parte gelozia politică, invidia și să ne permită să reconstruim toate trecerile subterane din sectorul Botanica al mun. Chișinău, pe care să le facem, cel puțin la fel de moderne și frumoase ca cea din orășelul Aeroport”, a menționat Șor.

Amintim că, în primăvara anului trecut, Partidul ȘOR a obținut permisiunea de moderniza pasajul subteran din orășelul Aeroport. A fost singura trecere subterană din Chișinău, modernizată în ultimii cel puțin zece ani.

Anul trecut Partidul ȘOR a declarat că este gata să se implice în implementarea mai multor proiecte de renovare a infrastructurii din Chișinău. Încă atunci, formațiunea îi cerea municipalității să-i permită să modernizeze toate trecerile subterane din Chișinău.

În Chișinău sunt, în total, 20 de pasaje pietonale subterane.