Sărbători fastuoase de Ziua Îndrăgostiților, organizate la inițiativa lui Ilan Șor la Orhei și Taraclia
15/02/2020

Sărbători fastuoase de Ziua Îndrăgostiților, organizate la inițiativa lui Ilan Șor la Orhei și Taraclia

O sărbătoare de neuitat au organizat, aseară, de Ziua Îndrăgostiților, autoritățile locale din orașul Taraclia și raionul Orhei la inițiativa lui Ilan Șor, președintele Partidului Politic „ȘOR”. Câteva mii de oamenii au participat la spectacolele organizate în cel mai mare Parc de distrații din țară „OrheiLand” și în centrul orașului Taraclia.

Cei adunați au fost felicitați de liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, primarul de Orhei, Pavel Verejanu, președintele raionului Orhei, Dinu Turcanu, deputata Marina Tauber și primarul orașului Taraclia, Veaceslav Lupov.

Un mesaj video de felicitare le-a adresat celor veniți la sărbătorile din Taraclia și Orhei deputatul Ilan Șor, liderul Partidului „ȘOR”.

„Omul este născut pentru iubire ca pasărea pentru zbor – dragoste față de părinți, dragoste față de copii, familie, patrie. Toate acestea ne dau emoții pentru a trăi. Dragostea trebuie să ne însoțească în fiecare zi cu emoții pozitive”, a spus Ilan Șor, fiind aplaudat de mulțime.

Cel mai fastuos concert de Ziua Îndrăgostiților din țară a fost organizat la „OrheiLand” pentru peste 5000 de îndrăgostiți din orașul și raionul Orhei, dar și din alte localități din țară. Un spectacol în care s-a cântat dragostea a fost susținut de formația „Lume”, Valentin Uzun, DJ Mics, DJ Bond. Mai multe concursuri cu premii de valoare au fost organizate pentru vizitatori. Veaceslav și Irina Pâcălău, un cuplu din Pohorniceni, Orhei, au câștigat cel mai râvnit premiu – o plimbare cu o limuzină de lux și o cină romantică la restaurant.

Iar sărbătoarea organizată în orașul Taraclia a adunat multă lume din oraș și localitățile învecinate. În fața acestora au evoluat formația „DoReDos” și Alexei Botnarciuk. Publicul a urmărit o „bătălie” a DJ-ilor și un show Go-Go Girls.

Ca și la „OrheiLand”, perechile de îndrăgostiți din Taraclia au participat la diverse concursuri cu premii valoroase, printre care și un smartphone ultramodern.