Rezultatul activității consilierilor Partidului „ȘOR” din Chișinău Valerii Klimenco și Serghei Burgudji: peste 200 de demersuri individuale realizate
02/06/2020

Rezultatul activității consilierilor Partidului „ȘOR” din Chișinău Valerii Klimenco și Serghei Burgudji: peste 200 de demersuri individuale realizate

Sute de demersuri în favoarea cetățenilor și zeci de ajutoare materiale obținute pentru chișinăuieni. Este o parte a rezultatului activității echipei Partidului Politic „ȘOR” în Consiliul municipal Chișinău în ultimele șase luni.

Astfel, de la formarea componenței actualului Consiliu, consilierii Partidului „ȘOR” au depus peste 200 de demersuri individuale către serviciile competente ale administrației locale pentru rezolvarea unor probleme sociale, economice și de infrastructură de nivel local.

De asemenea, peste 70 de persoane au obținut ajutor material financiar pentru procurarea medicamentelor scumpe, achitarea datoriilor istorice la serviciile comunale, sau procurarea produselor de primă necesitate.

Datorită demersurilor consilierilor municipali din partea Partidului Politic “ȘOR” mai multor persoane, în special pensionari și invalizi le-au fost oferite resursele financiare necesare pentru procurarea unor echipamente medicale scumpe.

Consilierii Partidului „ȘOR” au fost, spre exemplu, ultima speranță pentru o locuitoare care suferea de cancer și care avea nevoie de o intervenție chirurgicală costisitoare, care depășea cu mult posibilitățile sale financiare. Datorită implicării echipei „ȘOR”, au fost colectate toate actele necesare care i-au permis efectuarea operației, dar a primit și 10.000 de lei pentru perioada de recuperare.

De asemenea, datorită consilierilor noștrii, victimele incendiului de iarna trecută dintr-un bloc amplasat pe Bulevardul Dacia, au primit ajutor pentru finisarea reparației.

„Pentru a obține aceste rezultate a fost necesară îndeplinirea a sute de acte, zeci de ore de muncă, să roadem pragurile și să batem în ușile funcționarilor, pentru ca fiecare persoană în parte să simtă că i-am întins o mână de ajutor”,- a declarat Valeriu Klimenco.

“Prin aceste acțiuni demonstrăm că echipa noastră este aproape de problemele oamenilor și merităm încrederea locuitorilor Chișinăului care au susținut Partidul Politic „ȘOR”. Nu ne-au ales în zadar”, susține consilierul municipal al Partidului „ȘOR”, Serghei Burgudji.