Revelionul, sărbătorit cu fast la Taraclia! Șor: cifra magică a anului 2020 poate fi comparată cu un cod de acces într-un castel al viitorului fericit
01/01/2020

Revelionul, sărbătorit cu fast la Taraclia! Șor: cifra magică a anului 2020 poate fi comparată cu un cod de acces într-un castel al viitorului fericit

Mii de oameni din orașul și raionul Taraclia au ales să sărbătorească trecerea dintre ani la Târgul de Crăciun, inaugurat în acest an de autorități în centrul localității. Voia bună, muzica de calitate, dansurile și focurile de artificii au făcut o atmosferă de neuitat în orașul Taraclia.

Startul sărbătorii de Revelion, care a fost organizată de primăria locală, a fost dat la ora 22:00.

Primarul de Taraclia, Veaceslav Lupov, ales din partea Partidului ȘOR, a felicitat locuitorii și oaspeții cu ocazia Noului An, specificând că 2020 este un an al speranțelor care pot fi realizate.

Primarul a menționat că, în ultimii 30 de ani, lucrurile au degradat sistematic la Taraclia, în unele cazuri fiind acțiuni conștient asumate.

Cum a fost până la mine nu a fost deloc bine. Vreau să transformăm și schimbăm lucrurile în Taraclia, a declarat Veaceslav Lupov.

„Vom face astfel ca oamenii să trăiască și să se simtă bine aici. Vom munci mult împreună pentru asta”, a menționat primarul orașului.

Un mesaj video a adresat locuitorilor orașului Taraclia și Ilan Șor, liderul Partidului Politic ȘOR.

„Dragi prieteni, anume de aici va începe ridicarea din genunchi a țării. Îmi dau cuvântul că voi face din Republica Moldova o țară bogată și puternică. În noul an, doresc fiecăruia dintre voi sănătate, fericire și succes”, a menționat Șor.

Ilan Șor a spus că anul 2020, o cifră magică, poate fi comparat cu un cod de acces la un castel al viitorului fericit.

Oamenii veniți în centrul orașului Taraclia au putut să se bucure și de atracțiile oferite de Târgul de Crăciun. Un spectacol de focuri de artificii au bucurat privirile miilor de oameni la miezul nopții. Spectatorii au cântat și dansat împreună cu interpreta Rayna invitată la Taraclia din Bulgaria. Pe scenă au mai evoluat DJSlav, MSSpayce și BendBrass. Echipa Partidului ȘOR și primarul Veaceslav Lupov au împărțit dulciuri spectatorilor.