Reghina Apostolova continuă vizitele prin localități, în cadrul proiectului ”Fapte Bune”
03/05/2019

Reghina Apostolova continuă vizitele prin localități, în cadrul proiectului ”Fapte Bune”

Proiectul ”Fapte Bune”, inițiat de Partidul ”ȘOR” a ajuns și la Rezina și Șoldănești. De această dată, deputatul Reghina Apostolova a mers în orașul Rezina unde a avut o întâlnire cu reprezentanții Asociației Nevăzătorilor din raion.

În cadrul discuțiilor, membrii asociației au vorbit despre problemele cu care se confruntă, iar reprezentanții Partidului ”ȘOR” au promis să-i sprijine și să le ofere ajutorul de care au nevoie.

”Partidul ”ȘOR” este partidul care nu vorbește, dar acționează. Cum și am promis, deja în a doua zi de alegeri, ne continuăm activitatea pentru îmbunătățirea vieții sociale. Faptul că suntem astăzi în Rezina nu este întâmplător. Avem multe solicitări din partea organizațiilor non-guvernamentale, a cetățenilor, organizațiile teritoriale, cu cereri de ajutor. Astăzi am venit cu drag în orașul Rezina pentru ca să ajutăm și să îndeplinim rugămintea unei asociații foarte respectată de noi, Asociația Nevăzătorilor. Am venit cu cadouri pascale, iar cele 210 persoane, membre ale acestei organizații, vor primi în dar aceste cadouri”, a menționat deputatul Reghina Apostolova.

Ulterior, Apostolova a mers și în orașul Șoldănești. Aici, alesul poporului, alături de reprezentanții Organizației Teritoriale din raion, au participat la acțiunile privind salubrizarea teritoriului Monumentului Eroilor căzuți pentru apărarea Patriei. Membrii Partidului ”ȘOR” au sădit arbori și arbuști și au împrospătat cu vopsea băncile din jurul monumentului.

Programul ”Fapte Bune” a fost lansat de Partidul ”ȘOR” pentru a ajuta localitățile unde formațiunea condusă de Ilan Șor s-a bucurat de cel mai mare sprijin în scrutinul parlamentar.

Printre satele vizitate de deputații Partidului ”ȘOR” se numără satul Bușila, raionul Ungheni, Duruitoarea Veche din Râșcani, Chiștelnița, Telenești. În aceste localități, deputații formațiunii politice au oferit loturi de medicamente, materiale de construcții, jucării și dulciuri pentru copii.

Pe lângă proiectul ”Fapte Bune”, formațiunea a lansat la scurt timp după alegeri și un amplu proiect de dezvoltare infrastructurală a tuturor celor 104 localități din circumscripțiile 18 și 19, acolo unde candidații săi au învins incontestabil la alegerile parlamentare.