Reacția Partidului „ȘOR” la atacurile nefondate din partea președintelui Maia Sandu
20/01/2021

Reacția Partidului „ȘOR” la atacurile nefondate din partea președintelui Maia Sandu

Partidul Politic „ȘOR” regretă revenirea președintelui Republicii Moldova cu mâinile goale din vizita efectuată la Bruxelles și condamnă gestul Maiei Sandu care și-a vărsat astăzi supărarea pentru acest eșec, inclusiv pe formațiunea noastră.

În afară de un guvern plenipotențiar, țara noastră mai are nevoie, în această perioadă extrem de dificilă, de un președinte matur politic, care să-și asume responsabilitatea pentru propriile eșecuri. De asemenea, să învețe din greșeli și să se concentreze aici, în țară, pe rezolvarea problemelor cu care se confruntă cetățenii, care se înmulțesc de la o zi la alta.

Strategia doamnei președinte de a da mereu, nejustificat, vina pe alții nu va fi eficientă mult timp, iar oamenii își vor da seama, mai devreme sau mai târziu, că „regele e gol”. Însă asta nu merită jertfirea pe altarul COVID-ului, în continuare, zilnic, a zeci de morți și mii de infectați.

O îndemnăm pe doamna președinte să revină la alte atribuții ale sale care nu suferă amânare, cum ar fi rezolvarea crizei politice. Să se gândească la cetățeni și nu la ratingul său sau al formațiunii sale.