Proiectele Partidului „ȘOR” sunt apreciate în raioanele țării
24/07/2020

Proiectele Partidului „ȘOR” sunt apreciate în raioanele țării

Proiectele sociale și de dezvoltare a infrastructurii, care sunt implementate în localitățile țării de Partidul „ȘOR”, se bucură de cea mai mare apreciere din partea locuitorilor raioanelor. Acestea urmăresc îmbunătățirea nivelului de trai al oamenilor și al confortului în localități.

Afirmații în acest sens au făcut invitații emisiunii „Ora locală” de la Orhei TV.

Angela Ceban, primar al com. Cuhnești, raionul Glodeni, ales din partea Partidului „ȘOR”, unde ieri a fost dat în folosință un teren de joacă pentru copiii în cadrul unui nou proiect susținut de Ilan Șor – „Câte un teren de joacă pentru copii în fiecare sat”, spune că deschiderea unui obiectiv pentru dezvoltarea copiilor a fost așteptat în comunitate.

„Toți copii au visat la un teren de joacă accesibil unde să-și petreacă timpul liber. Avem 150 de copii în ambele grădinițe din comună și cred că s-a meritat. Am primit asigurări că asemenea terenuri vor fi instalate în fiecare din cele din cinci sate din componența comunei Cuhnești. Vom aduce zâmbete și bucurie în fiecare sat”, a spus Angela Ceban.

Președinta Organizației Teritoriale Glodeni a Partidului „ȘOR”, consilierul raional Irina Dvorjanscaia a spus în cadrul emisiunii că proiectele formațiunii politice sunt lansate în urma consultărilor cu cetățenii și reieșind din necesitățile acestora.

„Partidul „ȘOR” este o formațiune politică constructivă, deputații partidului lucrează mult, studiază problemele oamenilor. Și acest proiect cu terenurile de joacă pentru copii a fost inspirat din discuțiile cu cetățenii”, a menționat Irina Dvorjanscaia.

Iar președintele Organizației Teritoriale Strășeni a Partidului „ȘOR”, consilierul raional Valeriu Tabacaru a vorbit la „Ora locală” despre necesitatea menținerii magazinelor sociale.

„Oamenii sunt foarte mulțumiți de costurile din aceste magazine, unde pâinea se vinde la prețul de numai 2 lei. Am văzut că guvernarea a pus bețe în roate acestor magazine. În cazul în care autoritățile vor încerca să închidă magazinele sociale, oamenii le vor apăra pentru că ei au nevoie de ele”, a spus Valeriu Tabacaru.

Potrivit consilierului raional, magazinele sociale mobile sunt foarte solicitate în satele din raionul Strășeni.

Menționăm că Partidul „ȘOR” are peste 60 de primari, inclusiv în orașele Orhei și Taraclia. Formațiunea implementează mai multe proiecte sociale și de dezvoltare a infrastructurii în localitățile în care are primari. Cel mai ambițios este proiectul ce prevede asigurarea, până la sfârșitul acest an, cu iluminat stradal a peste o sută de localități din țară.