Mai mulți primari și consilieri locali pleacă din PDM și aderă la Partidul „ȘOR”
11/05/2020

Mai mulți primari și consilieri locali pleacă din PDM și aderă la Partidul „ȘOR”

Primarii și consilieri din satele Pârlița, raionul Soroca, Onești, raionul Strășeni și Cotelea, raionul Briceni, au anunțat că părăsesc Partidul Democrat din Moldova și aderă la Partidul „ȘOR”.

Primarul din Pârlița, Gheorghe Buzurniuc, și a cei șase aleși locali menționează în declarația semnată că în PDM nu mai există viziune, program și nici un sprijin pentru membrii echipei și pentru cetățeni, iar interesele PD nu coincid cu aspirațiile cetățenilor. Semnatarii declarației menționează că aderă la Partidul „ȘOR”, care este singura formațiune care a reușit să livreze cetățenilor rezultate concrete.

În declarația primarului satului Coteala, raionul Briceni, Mircea Crăciun se arată că PDM, nu mai poate realiza proiecte și reforme, iar aderarea la Partidul „ȘOR” este o oportunitate bună pentru realizarea lor, întrucât formațiunea a demonstrat că este în stare să schimbe lucrurile și să asigure un viitor decent cetățenilor.

O declarație în care anunță că părăsesc PDM au semnat și Cotelea Oleg, primar de Onești, raionul Strășeni, și mai mulți consilierii locali ai PDM. Aceștia acuză că PDM a uitat, în ultimul timp, că prioritatea unui partid sunt cetățeni. „E timpul să-i susținem pe politicienii cu voință și care au capacități de a transpune în viață proiecte și inițiativele social-economice”, se arată în declarația citată.

Amintim că, săptămâna trecută, patru deputați din Parlamentul RM au declarat că părăsesc PDM.