În premieră, după modelul Orheiului, la Taraclia se va deschide Târgul de Crăciun
20/12/2019

În premieră, după modelul Orheiului, la Taraclia se va deschide Târgul de Crăciun

Locuitorii orașului Taraclia se vor bucura de încă o atracție în centrul localității – Târgul de Crăciun, care va oferi absolut gratuit distracții pentru copii pe durata sărbătorilor de iarnă. Taraclia va avea, în premieră, un Târg de Crăciun, iar pregătirile pentru deschiderea festivă a acestuia sunt pe ultima sută de metri. 

Inaugurarea festivă a Târgului de Crăciun va avea loc la 22 decembrie, ora 17:00. 

Târgul de Crăciun este amplasat centrul Taracliei, unde Partidul ȘOR a inaugurat, la începutul acestei luni, un Pom de Crăciun pe care l-a dăruit localității. 

Târgul de Crăciun din Taraclia va fi o adevărată poveste și va bucura oamenii cu multitudinea de luminițe și zeci de ghirlande luminiscente. 

Târgul fiind vegheat de mai multe figurine uriașe cu eroii sărbătorilor de iarnă, iar vizitatorii vor putea face ședințe foto în zone special amenajate. Picii se vor putea bucura de un tobogan de iarnă cu două benzi de coborâre, iar mai multe caruseluri și un patinoar vor sta la dispoziția celor mari și mici. 

Un Festival al bucătăriei bulgărești și un iarmaroc de suvenire va întregi atmosfera de sărbătoare din Târgul de Crăciun din Taraclia. 

În 22 decembrie, în seara deschiderii festive a Târgului de Crăciun, locuitorii și oaspeții orașului Taraclia vor avea parte de un concert susținut de legendara formație „Mahagon”, interpreta Elena Ter și DJ Bond.