PESTE 1200 DE PERSOANE AU ADERAT LA PARTIDUL POLITIC ”ȘOR„, ÎN DOAR DOUĂ ZILE
11/09/2018

PESTE 1200 DE PERSOANE AU ADERAT LA PARTIDUL POLITIC ”ȘOR„, ÎN DOAR DOUĂ ZILE

Familia Partidului Politic ”ȘOR„ se mărește pe zi ce trece. Doar la sfârșitul săptămânii trecute, peste 1.200 de persoane din raioanele Orhei, Bălți, Glodeni, Soroca și Dondușeni au aderat la formațiune, în cadrul Conferințelor Organizațiilor Teritoriale care au avut loc la Orhei.


Astfel, cifra demonstrează faptul că tot mai mulți locuitori ai Republicii Moldova au încredere în echipa Partidului ”ȘOR”, care a demonstrat faptul că deși nu se află la guvernare, a reușit să facă multe schimbări, în special în raionul Orhei, unde liderul formațiunii, Ilan Șor, deține funcția de edil al municipiului. 


În aceste condiții, Partidul ”ȘOR” este unica formațiune politică din țară care a reușit să implementeze 80% din programul politic al partidului.


Creșterea semnificativă denotă faptul că tot mai mulți oameni au așteptări mari de la acest partid care a demonstrat faptul că este capabil să facă schimbări majopre la nivel de țară și să dezvolte infrastructura Moldovei în timp record.
În special, formațiunea se axează pe realizarea programului social, în special deschiderea magazinelor și farmaciilor sociale, reparația drumurilor, iluminarea stradală și amenajarea spațiilor verzi și de odihnă. De asemenea, sunt implementate mecanisme privind majorarea bugetului, ceea ce permite creșterea investițiilor și dezvoltarea infrastructurii.


Doar în trei ani de la fondare, cel mai tânăr partid condus de liderul Ilan Șor se bucură de încrederea a mii de oameni din țara noastră. În prezent, Partidul Politic ”ȘOR„ numără peste 37 de mii de membri de partid, iar organizațiile teritoriale sunt prezente pe tot teritoriul  Republicii Moldova.