Peste 10 mii de oameni au participat la mitingul organizat de Partidul Politic ”ȘOR” în susținerea proiectelor sociale
26/08/2018

Peste 10 mii de oameni au participat la mitingul organizat de Partidul Politic ”ȘOR” în susținerea proiectelor sociale

Proiectele sociale ale Partidului Politic ”ȘOR” sunt susținute de mii de cetățeni ai țării noastre. Pentru a-și arăta susținerea față de liderul formațiunii, Ilan Șor, care este inițiatorul programelor de infrastructură, în Piața Marii Adunări Naționale au venit peste 10 mii de oameni.

MARINA TAUBER, VICEPREȘEDINTELE PARTIDULUI POLITIC ”ȘOR„: ”Dragi prieteni! Vreau să vă mulțumesc la toți pentru că ați venit aici să ne susțineți! Mă închin în fața dvs. și vă aduc mulțumiri.  Din păcate, astăzi ne-am adunat din nou pentru a ne apăra de mincinoșii de politicieni ca Maia Sandu și Andrei Năstase. Maia Sandu trebuie să știe că există prezumția nevinovăției, înainte de a-l acuza pe liderul nostru de minciuni. Sandu nu a făcut nimic pentru oameni, înafară de bârfe și minciuni. Dânsa l-a ajutat pe Filat să fure banii din Banca de Economii, iac acum dă vina pe liderul nostru. Să nu creadă cvă doar ea a re susținere europeană. Astăzi au venit să ne susțină și doi europarlamentari. Sunt niște mincinoși și manipulatori. În scurt timp, oamenii vor înțelege că sunt înșelați și manipulați”.

PAVEL VEREJANU, PREȘEDINTE ASOCIAȚIA ”PENTRU ORHEI”: ”Dragi prieteni! Astăzi este o zi importantă pentru istoria Moldovei! Astăzi este ziua în care ne apărăm țara și ideile pe care le avem pentru renașterea Moldovei. Ziua în care ne unificăm pentru salvarea țării. Ziua în care să apărăm ideile noastre de acești mincinoși și manipulatori. Noi, moldovenii, nu suntem proști! Ajunge să ne țineți de proști și să umblați doar cu prmisiuni deșarte! Ajunge – ne-am săturat. Ajunge să mințiți poporul. Nu vom mai tolera acest lucru”.

NINA DIMOGLO, REPREZENTANT ÎMPUTERNICIT ÎN GĂGĂUZIA: ”Noi, găgăuzii, suntem recunoscători că un alstfel de lider ca Ilan Șor există în Moldova și este gata să facă schimbări în toată țara, inclusiv în UTA Găgăuzia. Noi nu dorim decât pace și stabilitate. Ne dorim noi politicieni care să se gândească la țară și popor. Care fac lucruri concrete și nu doar fac promisiuni deșarte. Ne-am săturat să fim amăgiți și prostiți, manipulați. Toți deja au înțeles cine este Maia Sandu și Andrei Năstase, rușinea țării și a Europei”.

SERGHEI BURGUDJI, REPREZENTANT ÎMPUTERNICIT ÎN SECTORUL BOTANICA, CHIȘINĂU: ”Prieteni. Pentru a ne susține proiectele realizate de formațiunea noastră au venit astăzi la miting și deputați europeni. Cu toții au înțeles că Sandu și Năstase sunt rușinea Europei. Sunt niște mincinoși și manipulatori. Ajunge să mințiți poporul. Noi ne dorim o țară cu infrastructură dezvoltată„.