Pe exemplul orașului Orhei, la Taraclia a fost inaugurat, cu fast, Pomul de Crăciun
10/12/2019

Pe exemplul orașului Orhei, la Taraclia a fost inaugurat, cu fast, Pomul de Crăciun

Sărbătoare fără precedent în orașul Taraclia. În premieră, aseară, aici a fost inaugurat, cu mare fast, un Pom de Crăciun la inițiativa autorităților locale și cu sprijinul Partidului ȘOR. La evenimentul de inaugurare festivă a bradului și aprinderii luminițelor de sărbătoare au participat circa patru mii de oameni. Startul sărbătorilor de iarnă a fost dat la Taraclia de autoritățile locale, parlamentari și Ilan Șor, liderul Partidului Politic ȘOR. 

Piața centrală din Taraclia a fost neîncăpătoare pentru locuitorii orașului și ai raionului, care au venit să se bucure de atmosfera de sărbătoare, să participe la inaugurarea Pomului de Crăciun, care măsoară o înălțime de 15 metri. Un asemenea eveniment a fost organizat în premieră la Taraclia, fiind inspirat de la Orhei. 

Într-un mesaj adresat în direct, deputatul Ilan Șor i-a felicitat pe cetățeni cu ocazia sărbătorilor de iarnă. 

„Vă doresc ca această frumoasă sărbătoare să fie un nou început pentru Taraclia. Sunt convins că vom reuși. Vom face din Taraclia cel mai frumos oraș din sudul țării”, i-a asigurat pe cetățeni Ilan Șor, fiind aclamat îndelung.

Liderul Partidului ȘOR le-a mulțumit oamenilor pentru sprijinul pe care i l-au acordat în recentele alegeri locale lui Veaceslav Lupov, care a fost ales cu un scor convingător în funcția de primar din partea Partidului ȘOR. 

Oamenii adunați în centrul orașului au fost felicitați de către primarul de Taraclia, Veaceslav Lupov, de către deputatul din partea Partidului Politic ȘOR, Igor Himic și de reprezentanții administrației raionale. 

Luminițele de sărbătoare din centrul orașului, dar și de pe Pomul de Crăciun frumos decorat, au fost aprinse de Ilan Șor, primarul Veaceslav Lupov și președintele raionului Taraclia. 

Pentru cei mari și cei mici a fost prezentat un spectacol cu Moș Crăciun, Alba ca Zăpada și câțiva eroi din povești. Trupa „DoReDos” a făcut și mai memorabilă sărbătoare de la Taraclia, prezentând publicului un splendid recital.

De asemenea, începând cu 22 decembrie, la Taraclia la fel ca în Orhei, va fi inaugurat Targul de Craciun.