Pavel Verejanu, candidatul Partidului ȘOR la funcția de primar al mun. Orhei. Formațiunea politică a lui Ilan Șor s-a lansat în campania electorală pentru scrutinul local
11/09/2019

Pavel Verejanu, candidatul Partidului ȘOR la funcția de primar al mun. Orhei. Formațiunea politică a lui Ilan Șor s-a lansat în campania electorală pentru scrutinul local

Liderul fracțiunii Partidului Politic ȘOR „Pentru Orhei” și unul dintre promotorii proiectelor de amploare din Orhei, Pavel Verjanu este candidatul Partidului ȘOR la funcția de primar al mun. Orhei. Anunțul a fost făcut prin intermediul unui mesaj video transmis de fostul edil al Orheiului, deputatul și liderul partidului, Ilan Șor.

În mesajul său, Șor a declarat că Pavel Verejanu este o persoană responsabilă și capabilă să continue la Orhei tot ceea ce a început echipa sa.

„Cu el vom continua să construim drumuri și să facem mai frumos Orheiul”, a declarat Ilan Șor, chemând oamenii adunați la eveniment să-l susțină pe Pavel Verejan la alegerile locale din 20 octombrie.

„Am depus mult efort și dragoste în acest oraș. Nimeni nu a reușit, timp de 28 de ani de independență a țării, cât am izbândit noi în patru ani la Orhei”, a declarat deputatul Ilan Șor.

Candidatul Partidului ȘOR, Pavel Verejanu, a declarat că formațiunea politică din care face parte a demonstrat că este un partid în interesul cetățenilor, care știe să rezolve problemele lor.

"Conștientizez responsabilitatea care îmi revine și voi face tot posibilul ca împreună cu echipa să nu dezamăgim oamenii din Orhei, care pe bună dreptate este numit „inima Moldovei”, a declarat Pavel Verejanu.

Candidatul la funcția de primar al mun. Orhei a mai spus că proiectele de succes de la Orhei trebuie extinse în toate localitățile din țară.

După evenimentul de prezentare a candidaturii sale, Pavel Verejanu a făcut o baie de mulțime, fiind felicitat de oamenii adunați.

La evenimentul de lansare a candidatului pentru Primăria Orhei, alături de mulțimea de cetățeni, au participat deputați din partea Partidului ȘOR, funcționari locali și raionali.  

Pavel Verejanu s-a născut la 20 iulie 1973, în orașul Florești. Este economist de profesie. Din 2015, a devenit parte a echipei primarului de Orhei, Ilan Șor, deținând o serie de funcții importante. Acesta este cunoscut pentru implicarea sa în mai multe proiecte de infrastructură și sociale din Orhei. Familia Verejanu educă trei copii.