Partidul ȘOR organizează hramuri în satele din circumscripțiile 18 și 19, unde a învins în alegeri
23/05/2019

Partidul ȘOR organizează hramuri în satele din circumscripțiile 18 și 19, unde a învins în alegeri

Partidul ȘOR continuă să organizeze hramuri în localitățile din cadrul circumscripțiilor 18 și 19, acolo unde în urma scrutinului parlamentar din februarie, deputații Ilan Șor și Marina Tauber au obținut victorie în alegeri.

Astfel, ieri, sute de locuitori ai satelor Biești, Păulești, Oxentea și Hulboaca s-au distrat până seara târziu, sub acordurile muzicii artiștilor îndrăgiți.

Startul evenimentelor a fost dat de deputata Marina Tauber, care a fost prezentă în fiecare localitate, care le-a urat sătenilor urări de bine din partea liderului formațiunii noastre politice, Ilan Șor.

Printre artiștii care au urcat în scenă se numără Aura, ansamblul ”Șatrița”, Carolina Prepeliță, Ian Raiburg, Lia Taburcean și Ady.

Cei mai fericiți au fost copiii. Pentru pici, Partidul ȘOR a organizat un eveniment cu multe dulciuri, voie bună și distracție la maxim. Pentru o zi, picii au evadat în lumea poveștilor, unde eroiii principali au fost chiar ei. La fel, aceștia s-au distrat alături de mascot din desene animate. 

Seara a culminat cu focuri de artificii.

Până în prezent, Partidul ȘOR a organizat hramuri în localitățile Ustia, Dubăsari, Bulăiești și Camencea, Orhei și Bravicea, Călărași.