Partidul ȘOR continuă iluminarea altor localități din raionul Orhei
14/05/2020

Partidul ȘOR continuă iluminarea altor localități din raionul Orhei

Partidul „ȘOR” își onorează angajamentele electorale. Satul Tabăra din raionul Orhei va beneficia, în scurt timp, de iluminare stradală. Lucrările vor fi finisate aici în cel mult zece zile.

La Tabăra a început astăzi instalarea unei rețele electrice cu lungimea totală de 11 kilometri și a 367 de corpuri de iluminat de tip LED. Proiectul prevede modernizarea posturilor de transformare și instalarea unui sistem inteligent pentru aprinderea și stingerea automată a luminii la orele indicate.

Realizarea proiectului de iluminare stradală la Tabăra a fost promisă în campania electorală în scrutinul local din 2019 de Partidul „ȘOR”. Amintim că proiectele de iluminare stradală demarate de Partidul „ȘOR” în mai multe localități din țară au fost inițiate de Ilan Șor.

Liderul Partidului „ȘOR”, inițiatorul proiectului, Ilan Șor, a spus într-o intervenție video că proiectele de iluminare stradală în toate localitățile conduse de reprezentanții Partidului „ȘOR” vor fi finalizate în acest an.

„Acest an va fi anul luminii. Vom asigura cu iluminat stradal toate satele și orașele în care au învins reprezentanții Partidului „ȘOR”. Este un proiect frumos și necesar oamenilor. În acest an finalizăm cu iluminarea, iar anul viitor vom continua cu drumurile, grădinițele și școlile. Pas cu pas vom construi Europa pe care v-am promis-o”, a declarat Șor.

De menționat că până la sfârșitul acestui an, Partidul „ȘOR” va implementa proiecte de iluminare stradală în circa o sută de localități din țară, inclusiv în toate localitățile din raionul Orhei. La alegerile locale din toamna trecută, Partidul ȘOR a obținut, în raionul Orhei, 29 din cele 38 de mandate de primar. În total, raionul Orhei are 74 de sate și comune.

În prezent, sunt în plină desfășurare lucrările pentru realizarea unui proiect ambițios de iluminare stradală în orașul Taraclia din sudul țării, localitate condusă de un reprezentant al Partidului „ȘOR”. Muncitorii continuă acum lucrările de iluminare în al doilea sector al orașului.

Partidul Politic „ȘOR” și-a asumat să modernizeze toate localitățile administrate de reprezentanții săi. Pe lângă asigurarea iluminatului stradal, aici vor fi realizate și alte proiecte sociale și infrastructurale, precum reparația drumurilor, a instituțiilor de învățământ și punctelor medicale.