Partidul ȘOR este gata să modernizeze pasajele subterane din Chișinău
21/11/2019

Partidul ȘOR este gata să modernizeze pasajele subterane din Chișinău

Partidul Politic ȘOR vrea să se implice în implementarea mai multor proiecte de renovare a infrastructurii mun. Chișinău, iar reabilitarea tuturor trecerilor subterane din Capitală cu suportul și participarea directă a formațiunii politice poate fi o primă acțiune în acest sens. 
 
Afirmația a fost făcută în cadrul ședinței Consiliului municipal Chișinău din 20 noiembrie de către Valerii Klimenko, consilier din partea Partidului ȘOR. 
 
„Cu ajutorul antreprenorilor și investitorilor, noi suntem disponibili să reabilităm toate pasajele pietonale subterane din oraș, la fel cum am procedat cu trecerea subterană din regiunea Aeroportului”, a declarat Klimenko.
 
Partidul ȘOR a depus repetat la Primărie o solicitare în care cere să-i fie permisă reabilitarea tuturor trecerilor subterane din Chișinău. 
 
În Capitală sunt, în total, 20 de pasaje pietonale subterane. 
 
Amintim că în primăvara anului curent, Partidul ȘOR s-a implicat direct, la solicitarea locuitorilor Capitalei, în modernizarea unui pasaj subteran din regiunea Aeroportului. Lăsată de izbeliște de mai mulți ani, trecerea subterană din vecinătatea unui liceu, a fost reabilitată în termeni record în cadrul unui proiect realizat de Partidul ȘOR. Atunci, liderul formațiunii politice, Ilan Șor, a anunțat că la Primăria Chișinău a fost depus un demers în care a fost solicitată permisiunea de a reconstrui toate pasajele subterane din sectorul Botanica. Autoritățile municipale de atunci nu au dat însă curs inițiativei.