În Taraclia, cu susținerea Partidului „ȘOR”, a început un amplu proiect de  modernizare a drumurilor
03/07/2020

În Taraclia, cu susținerea Partidului „ȘOR”, a început un amplu proiect de modernizare a drumurilor

Primăria orașului Taraclia, condusă de reprezentanții Partidului „ȘOR”, a dat azi start unor ample lucrări de renovare a infrastructurii rutiere. Din bugetul local sunt alocate surse pentru reparația a două străzi, iar liderul Partidului „ȘOR” și-a luat angajamentul să susțină reparația altor trei străzi, dar și lucrările de amenajare pe toate cele cinci artere. Infrastructura rutieră este reabilitată la Taraclia în paralel cu amplele lucrări a unui proiect ce ține de iluminatul public. Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, spune că va transforma orașul Taraclia într-o perlă a sudului țării.

Astăzi au început lucrările de reparație a străzilor Fontanaia și parțial pe 1 Mai. Autoritățile spun că, după renovarea celor două străzi, se va face posibilă fluidizarea traficului de pe strada Inzova, artera principală a orașului. Străzile renovate vor avea marcaje rutiere moderne, pentru o mai înaltă siguranță a șoferilor și a pietonilor.

Liderul Partidului „ȘOR”, deputatul Ilan Șor, a anunțat într-un mesaj video, cu ocazia demarării lucrărilor, că împreună cu echipa sa va asigura renovarea a încă trei străzi. Potrivit lui Șor, echipa sa își va asuma și amenajarea celor cinci străzi.

„Azi începe o nouă epocă de renaștere a Taracliei. Am promis că noi vom transforma Taraclia în Nisa Moldovei. Am promis că Taraclia va fi perla sudului țării. Aceste lucruri se vor întâmpla în curând. Pentru mine este important ca în fiecare zi să construim Europa la noi acasă, să aducem viața oamenilor la standarde europene, pentru ca ei să trăiască bine”, a declarat Ilan Șor.

Primarul orașului Taraclia, Veaceslav Lupov, susține că administrația sa se bucură de un sprijin puternic din partea Partidului „ȘOR”.

„De fiecare dată găsesc înțelegere în Partidul „ȘOR”. Și de această dată, când am pornit să renovăm străzile din Taraclia, suntem susținuți puternic de Ilan Șor și echipa sa. Grație echipei, încă trei drumuri din oraș vor fi renovate”, a spus Lupov.

Edilul a accentuat că spațiile verzi și alte amenajări din preajma celor cinci străzi renovate vor fi susținute de echipa lui Ilan Șor.


Amintim că, până acum, cu suportul Partidului „ȘOR”, satul Cairaclia, raionul Taraclia, a fost dotat cu un sistem de iluminare stradală modern. În orașul Taraclia sunt în toi lucrările de implementare a unui sistem de iluminat public. Momentan se lucrează în al treilea sector al orașului. Sistemul de iluminare stradală din Taraclia va fi dat în folosință în preajma Zilei Independenței.