Partidul „ȘOR” a dat start proiectului de iluminat stradal încă într-o localitate din raionul Orhei
22/05/2020

Partidul „ȘOR” a dat start proiectului de iluminat stradal încă într-o localitate din raionul Orhei

Încă o localitate din raionul Orhei va fi iluminată în curând grație unui proiect susținut de Ilan Șor, liderul Partidului „ȘOR”. Este vorba de satul Neculăieuca, unde au demarat lucrările de instalare a unei rețele electrice de aproape 4,3 kilometri.

În cadrul proiectului de la Neculăieuca vor fi instalate circa 100 de becuri de tip LED și patru posturi de transformare a curentului.

Satul Neculăieuca, ca multe altele din țară, nu a avut niciodată un sistem de iluminare stradală bine pus la punct.

„2020 a fost declarat de noi An al Luminii și eu sunt sigur că proiectele noastre de îmbunătățire a vieții oamenilor vor da rezultate. Proiectele de iluminare stradală vor fi finalizate degrabă și oamenii se vor putea deplasa pe străzi bine iluminate ale satelor și orașelor”, a menționat Ilan Șor cu ocazia lansării proiectului de la Neculăieuca.

Ilan Șor a mai spus că primarii din partea formațiunii vor fi susținuți în continuare.

„Pentru noi este important ca primarii să-și onoreze angajamentele în fața alegătorilor. Partidul „ȘOR” este singura formațiune politică care se ține de cuvânt”, a menționat Ilan Șor.

Recent, au demarat lucrările de iluminare în satul Tabăra, raionul Orhei. În plină desfășurare sunt lucrările pentru realizarea unui proiect ambițios de iluminare stradală în orașul Taraclia din sudul țării.

De la începutul anului, cu susținerea Partidului „ȘOR”, au fost implementate proiecte de iluminare stradală în mai multe localități din diferite raioane din țară.

Până la sfârșitul acestui an, Partidul „ȘOR” va implementa proiecte de iluminare stradală în circa o sută de localități din țară, inclusiv în toate localitățile din raionul Orhei. La alegerile locale din toamna trecută, Partidul ȘOR a obținut, în raionul Orhei, 29 din cele 38 de mandate de primar. În total, raionul Orhei are 74 de sate și comune.

Partidul „ȘOR” și-a asumat să modernizeze toate localitățile administrate de reprezentanții săi. Pe lângă asigurarea iluminatului stradal, aici vor fi realizate și alte proiecte sociale și infrastructurale, precum reparația drumurilor, a instituțiilor de învățământ și punctelor medicale.