Partidul „ȘOR” a dăruit „OrheiLand”-ului un carusel unic
22/06/2020

Partidul „ȘOR” a dăruit „OrheiLand”-ului un carusel unic

„OrheiLand”, cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova, a pregătit și în acest sezon o surpriză de proporții. Duminică a fost inaugurat și pus în funcțiune un nou carusel impresionant – „Star Tower”, singurul din țară și unul dintre puținele existente în regiune. La eveniment au participat reprezentanți ai administrației publice locale, deputați și vizitatori. Printre primii care au testat caruselul s-au numărat primarul de Orhei și președintele raionului.

„Star Tower” are o înălțime de 30 de metri și poate lua la bord 20 de persoane. Cei care l-au testat spun că „Star Tower” oferă de la înălțime o priveliște uluitoare și oferă senzația de zbor.

În intervenția sa live la inaugurarea caruselului, deputatul Ilan Șor, liderul Partidului „ȘOR”, inițiatorul „OrheiLand”, a menționat că noul carusel este un cadou oferit de echipa sa vizitatorilor. De la 30 de metri înălțime, vizitatorii vor avea posibilitate să vadă frumusețea orașului Orhei, să-și pună câte o dorință, care neapărat se va împlini.

„OrheiLand este proiectul meu de suflet. Acest parc de distracții va deveni mai frumos și atractiv de la an la an. Orheiul, cu siguranță, va deveni centrul turistic al țării”, a spus primarul de onoare al mun. Orhei.

Iar primarul de Orhei, Pavel Verejanu, a menționat că „Star Tower” este noua surpriză din acest an de la „Orheiland”.

„Star Tower” face parte din șirul de surprize pe care îl facem. Cu siguranță nu este ultima. Caruselul va face mai fericiți mii de copii. Și această atracție de la „OrheiLand” este pusă gratuit la dispoziția vizitatorilor”, a spus Pavel Verejanu.

Președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, a menționat în cadrul ceremoniei de inaugurare a caruselului că „Star Tower” este unic în Moldova și va dărui vizitatorilor bună dispoziție.

Iar deputata Violeta Ivanov a spus că „OrheiLand” a devenit una dintre principalele cărți de vizită a țării.

„Scopul nostru este să transformăm Moldova într-un mare Orhei”, a spus Violeta Ivanov.

Deputata Marina Tauber a spus că Ilan Șor, liderul Partidului „ȘOR”, este promotorul tuturor proiectelor social-economice.

„În fiecare proiect este o parte din inima și sufletul lui Ilan Șor. Orașul și municipiul Orhei sunt în inima lui Ilan Șor”, a menționat Tauber.

Parcul de distracții „OrheiLand” are peste 30 de diverse caruseluri. Cele mai impresionante sunt „Roller-coaster”-ul și, mai nou, „Star Tower”-ul.

„OrheiLand” a fost inaugurat în 2018 de către Ilan Șor, liderul Partidului „ȘOR”. Parcul de distracții este amplasat pe o suprafață de 5,7 hectare și dispune de un lac de 18 hectare. Anterior, aici a fost o gunoiște, însă echipa lui Ilan Șor a transformat acest loc într-o oază a copilăriei și a bunei dispoziții. Din 2018 și până acum, „OrheiLand” a avut cel puțin 2,5 milioane de vizitatori. Cele peste 30 de caruseluri, terenuri de joacă și două plajele sunt oferite gratuit vizitatorilor. În afară de distracții, copiii care vin aici au posibilitate să participe la diverse ateliere, master-classuri și alte activități cognitive.