Partidul „ȘOR” a adresat felicitări participanților la Parada Victoriei din 1945
24/06/2020

Partidul „ȘOR” a adresat felicitări participanților la Parada Victoriei din 1945

Deputații și consilierii din partea Partidului „ȘOR” i-au felicitat pe absolvenții școlilor de cadeți „Aleksandr Suvorov”, care s-au numărat printre participanții Paradei Victoriei din 24 iunie 1945. În cinstea celor 75 de la acea paradă, foștilor absolvenți ai școlilor de cadeți le-au fost înmânate buchete de flori, adresate mesaje de felicitare și transmise ajutoare materiale.

„La 24 iunie 1945, în componența regimentului paradei, primii absolvenți ai școlilor de cadeți „A. Suvorov” au mărșăluit pe Piața Roșie. Le-ați demonstrat astfel participanților la război că în schimbul lor au venit copiii și nepoții lor. Ați preluat ștafeta de la tații și buneii voștri și ați dus-o cu încredere mai departe”, se menționează într-o scrisoare adresată participanților la paradă de către Ilan Șor, liderul Partidului „ȘOR”.

Foștii absolvenți ai școlilor de cadeți „A. Suvorov” au fost felicitați de vicepreședinta și secretara fracțiunii Partidului „ȘOR” – Violeta Ivanov și Marina Tauber, de către deputații Reghina Apostolova, Vladimir Vitiuc, Vadim Fotescu și Igor Himici. De asemenea, mesaje de felicitări au adresat consilierii municipali Valeri Klimenko și Serghei Burgudji. Ei spun că au fost bucuroși să audă amintirile foștilor cadeți și să le exprime tot respectul și admirația.

„Pentru Ilan Șor și echipa Partidului „ȘOR” exprimarea respectului pentru generația mai în vârstă este foarte importantă. În acest sens sunt îndreptate și proiectele noastre sociale”, a spus Marina Tauber.

Iar deputatul Igor Himici a relatat că și el a absolvit școala de cadeți „A. Suvorov”, demonstrând epoleții și insignele pe care le păstrează cu grijă toți acești ani.