PARTIDUL POLITIC „ȘOR” VA SUSȚINE DEMITEREA GUVERNULUI CHICU-DODON ȘI VA SPRIJINI NUMIREA UNUI NOU CABINET DE MINIȘTRI
13/05/2020

PARTIDUL POLITIC „ȘOR” VA SUSȚINE DEMITEREA GUVERNULUI CHICU-DODON ȘI VA SPRIJINI NUMIREA UNUI NOU CABINET DE MINIȘTRI

Partidul Politic „ȘOR” constată că regimul de la guvernare este incapabil să facă față problemelor cu care se confruntă Republica Moldova și să evite o criză economică de proporții, care ar putea duce la falimentarea țării. În aceste condiții, Partidul „ȘOR” declară că va susține orice inițiativă privind acordarea votului de neîncredere guvernului antipopular Chicu-Dodon.

Republica Moldova traversează cea mai complicată perioadă de la declararea independenței, iar viitorul țării este în pericol. În loc să soluționeze problemele urgente ale cetățenilor, guvernul contribuie la hoții, instaurarea unui regim dictatorial și se ocupă de organizarea campaniei preelectorale a lui Igor Dodon.

În această situație, opoziția trebuie să acționeze împreună pentru a demite acest guvern periculos.

Noi nu planificăm crearea unor coaliții și alianțe, având în vedere că partidele parlamentare au platforme politice diferite. Noi vorbim despre necesitatea de a salva Republica Moldova de guvernarea antisocială, în numele poporului și al bunăstării țării.

Partidul Politic „ȘOR” își anunță disponibilitatea de a susține învestirea unui nou Cabinet de Miniștri, care va lucra pentru binele oamenilor. De asemenea, noi vom susține proiectele de legi îndreptate spre îmbunătățirea vieții oamenilor.

Ne unesc oamenii care ne-au ales în Parlamentul Republicii Moldova. Și suntem obligați să justificăm încrederea cetățenilor.

A venit timpul când toți trebuie să uităm divergențele și dezbaterile politice și să ne unim eforturile pentru un scop comun – salvarea Republicii Moldova.