Aprecieri și flori pentru persoanele în etate din partea Partidului Politic ”ȘOR”
01/10/2018

Aprecieri și flori pentru persoanele în etate din partea Partidului Politic ”ȘOR”

De Ziua Internațională a Persoanelor în Etate, reprezentanții Partidului Politic ”ȘOR” au felicitat persoanele vârstnice într-un mod inedit.

Astfel, aripa tânără a formațiunii, de rând cu reprezentanții împuterniciți în regiuni, au oferit flori și mesaje de felicitare persoanelor care au vizitat magazinele sociale. Majoritatea seniorilor au salutat primirea călduroasă a reprezentanților Partidului ”ȘOR”.

Potrivit membrilor formațiunii politice, pe tot parcursul zilei, au fost felicitați mii de pensionari.  

Cu acest prilej, liderul Partidului Politic ”ȘOR”, Ilan Șor, a venit cu un omagiu, difuzat pe rețelele de socializare și la TV, în adresa persoanelor care au contribuit enorm la dezvoltarea Republicii Moldova.

Amintim că suportul și grija oferită seniorilor din întreaga țară este o prioritate al programului politic al formațiunii ”ȘOR”. Acest fapt se implementează prin proiecte și programe concrete care au scopul de a susține pensionarii și a le oferi o viață mai bună, în plan social și economic. Cele mai populare și de succes proiecte sunt magazinele sociale, deschise pe întreg teritoriul țării. O altă realizare a formațiunii este și deschiderea farmaciilor sociale, una dintre care activează cu succes la Orhei. Un alt proiect de suflet care a prins popularitate în rândul seniorilor din întreaga țară este clubul ”Vârsta de Aur”, cel mai așteptat eveniment de către persoanele în etate.

Ziua Internațională a Persoanelor în Etate este marcată, anual, în data de 1 octombrie. Potrivit datelor oficiale, în prezent, în Moldova locuiesc peste 650 de mii de pensionari.