Partidul Politic ”ȘOR” a depus la CEC lista națională a formațiunii pentru scrutinul parlamentar din 2019
27/12/2018

Partidul Politic ”ȘOR” a depus la CEC lista națională a formațiunii pentru scrutinul parlamentar din 2019

Președintele Partidului Politic ”ȘOR”, Ilan Șor, alături de candidații desemnați în teritorii, din partea formațiunii politice, au mers la Comisia Electorală Centrală pentru a prezenta lista națională a candidaților pentru scrutinul parlamentar din 20129. Alături de ei au fost prezenți mii de simpatizanți și membri ai partidului care au desfășurat un miting în susținerea acestora.

Actele au fost prezentate unei Comisii speciale, aflată în incinta Palatului Republicii. Înainte de intrare, liderul Ilan Șor a ținut un discurs în fața susținătorilor formațiunii. În mesajul său, Ilan Șor a ținut să mulțumească celor prezenți pentru sprijin și încrederea acordată echipei Partidului Politic ”ȘOR” și s-a arătat încrezut în faptul că formațiunea va obține victorie în scrutinul parlamentar din 2019.

Lista candidaților pentru înregistrarea în cursa electorală numără 51 de persoane. Decizia de a candida la scrutin a fost aprobată șa ședința formațiunii din data de 27 decembrie, în cadrul Consiliului Național Politic al Partidului ”ȘOR”. Lista completă a candidaților va fi publicată pe site-ul Partidului Politic ”ȘOR”.