Partidul Politic ”ȘOR”, alături de persoanele cu probleme de vedere
26/11/2018

Partidul Politic ”ȘOR”, alături de persoanele cu probleme de vedere

De Ziua Internațională a persoanelor cu deficiențe de vedere, peste 800 de oameni au asistat la un concert inedit la Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici", organizat de Partidul Politic "ȘOR". În scenă au urcat mai mulți interpreți de talie națională, printre care Andriana Ochișanu, formația Briosonores, Costi Burlacu și Corina Țepeș, care au încântat publicul cu piese care au adus lumină pe chipurile persoanelor cu probleme de vedere.

Prezent la eveniment, președintele Partidului Politic "ȘOR", Ilan Șor, a venit cu un mesaj de susținere pentru cei prezenți în sala Filarmonicii Naționale ;i pentru care lumea este mai puțin colorată.

 ILAN ȘOR, președintele Partidului Politic ”ȘOR”

Dragi prieteni!. Sunt foarte bucuros să fiu prezent astăzi aici, alături de voi. Vreau să mulțumesc organizația dumneavoastră pentru că avem ocazia să colaborăm. Vom fi bucuroși să vă ajutăm atât cât putem, facem asta din tot sufletul și ne vom strădui să îndeplinim toate cerințele care vor veni din partea organizației dumneavoastră. Bineânțeles că avem un plan concret pentru dezvoltarea țării, pentru a vă crea dumneavoastră condiții mai bune, pentru a crea în general condiții pentru o viață mai bună. Toți știu că eu îmi țin promisiunile, pentru mine asta este o lege. Vă promit că voi face asta și pentru dumneavaostră.

Pe lângă evenimentul organizat, reprezentanții Partidului ”ȘOR” au adus în dar celor prezenți pachete sociale, ajutor financiar, dar și un instrument muzical necesar ansamblului de nevăzători.   

REGHINA APOSTOLOVA, reprezentant împuternicit în sectorul Râșcani al Capitalei

”Este de menționat faptul că acești oameni au un potențial mare de viață, observați că ei, în pofida tuturor greutăților, sunt sportivi de performanță în toată Europa, iar de faptul că ei cântă bine v-ați convins deja. Desigur că Partidul Politic "ȘOR" și liderul acestuia a ajutat, ajută și v-a ajuta astfel de oameni”.

 MARINA TAUBER, vicepreședintele Partidului Politic ”ȘOR”

Mereu o să aveți sprijinul nostru pe care vă puteți baza. Noi, în limita posibilităților, vom fi alături de voi și sperăm ca în viitorul apropiat, împreună, să putem face lucruri  cu adevărat mari și corecte”.

Partidul Politic ”ȘOR” a organizat astfel de evenimente și pentru nevăzătorii din Strășeni, Telenești și Orhei.