Partidul Politic “ȘOR”  a crescut la 25 de mii de membri
24/07/2018

Partidul Politic “ȘOR” a crescut la 25 de mii de membri

Aproape o mie de aderenți noi a înregistrat Partidul Politic Șor, doar în urma a patru conferințe teritoriale desfășurate în week-endul trecut, astfel încât numărul total de membri ai acestei formațiuni a depășit 25.000, devenind astfel unul din cele mai numeroase și active partide politice din Republica Moldova. Acest fapt îi va permite să pună în aplicare mai ușor programul său electoral și proiectele sociale susținute de sute de mii de cetățeni ai Republicii Moldova.

Partidul ȘOR a organizat conferințe teritoriale din Edineț, Anenii Noi, Leova și comuna Jora de Mijloc, raionul Orhei, la care au participat sute de localnici - activiști și susținători ai Partidului “ȘOR”. Cei prezenți au audiat rapoarte liderilor structurilor teritoriale și locale ale partidului, au fost discutate sarcinile pe termen scurt. În același timp, liderii partidului dar și ai organizațiilor teritoriale au explicat și au clarificat cele mai importante puncte din programul politic și au fost prezentați reprezentanții autorizați ai partidului în regiunile respective.

Conferința din comuna Jora de Mijloc a fost cea mai specială. Aceasta s-a datorat primarului localității, vicepreședintelui Partidului ȘOR, Marina Tauber. Datorită activității sale în doar două luni de mandat, după victoria convingătoare înregistrată la localele din 20 mai, deja astăzi peste o mie de săteni doresc să  devină membri ai formațiunii politice din care face parte și primarul lor. Această stare de spirit, potrivit sătenilor, este explicată prin faptul că Marina Tauber este singurul politician și ales local din ultimul sfert din secol care a început să-și realizeze promisiunile electorale imediat ce a primit mandatul.

Amintim că Partidul Politic ȘOR, care are birouri în toate regiunile țării a început o serie de conferințe teritoriale menite să pună în discuție programele sociale ale formațiunii, precum și noile abordări ale guvernării publice și ale statului. Partidul ȘOR acordă o atenție deosebită dezvoltării regiunilor Republicii Moldova, din care motiv a decis să elaboreze programe de dezvoltare a fiecărei regiuni în parte, iar pentru aceasta a desemnat reprezentanți speciali.