Partidul Politic “ȘOR” și-a mărit numărul de membri în raioanele Ceadîr-Lunga și Comrat.
02/04/2018

Partidul Politic “ȘOR” și-a mărit numărul de membri în raioanele Ceadîr-Lunga și Comrat.

Circa 400 de locuitori ai raionului Ceadîr-Lunga și Comrat au devenit membri de partid cu acte în regulă.

Sâmbătă, 31 martie, în cadrul Conferinței raionale, liderul formațiunii politice, Ilan Șor, a înmânat celor prezenți carnetele de membru de partid.

Astfel, în prezent echipa Partidului Politc “ȘOR”, numără peste 10 mii de membri.

În cadrul Conferințelor Organizațiilor Teritoriale din Ceadîr-Lunga și Comrat, au fost discutate proiectele, realizate cu succes de către partid, dar și notate doleanțele noilor membri și recomandările acestora, pentru a schimba spre bine viața din localități.

Liderul Partidului, Ilan Șor, a prezentat programul politic al partidului și a menționat că, acesta este un program de prosperare a Moldovei.

La începutul lunii martie curent, Partidul Politic “ȘOR” a dat startul conferințelor cu organizațiile terirtoriale pe întreg teritoriul țării. În cadrul evenimentelor sunt vociferate sarcinile politice ale partidului, precum și tezele programului politic. În prezent, evenimentele au avut loc în mai mult de jumătate din regiunile țării. Potrivit cifrelor oficiale, Partidul Politic “ȘOR”   are peste 10.000 de membri și dispune de  reprezentanțe în aproape toate raioanele Moldovei. În toamna anului trecut, la Orhei, la o reuniune a activiștilor de partid, Ilan ȘOR a anunțat despre începutul activității politice active a partidului, cu scopul de a participa la viitoarele alegeri republicane și locale, de a disemina ideile și proiectele formațiunii politice, implementate cu succes în Orhei, în toate localitățile Republicii Moldova.