Partidul „ȘOR” vă urează să trăiți, să înfloriți și să aveți un nou an fericit!
14/01/2021

Partidul „ȘOR” vă urează să trăiți, să înfloriți și să aveți un nou an fericit!

Partidul Politic „ȘOR” vă felicită cu ocazia Anului Nou pe stil vechi.

Conform tradiției, vă semănăm cu urări de bine, vă dorim să trăiți, să înfloriți, ca merii ca perii, în mijlocul primăverii. Să fiți tari ca piatra, iuți ca săgeata, feriți de rele și mai pregătiți pentru a face față provocărilor, care sunt din ce în ce mai dificile.

Fie ca în fiecare familie, să fie pace, belșug și armonie. Coeziunea, înțelepciunea și gândurile bune să vă însoțească mereu, iar deciziile luate să fie corecte.

Partidul „ȘOR” a fost și va fi în continuare alături de cetățeni, indiferent de simpatiile lor politice. Vom continua să muncim pentru a vă face viața mai bună, iar țara - mai frumoasă și mai puternică.

E timpul ca întreaga clasă politică și cetățenii să înțeleagă că doar unindu-ne eforturile putem schimba în bine situația din țară, putem soluționa problemele cu care ne confruntăm.

Certurile și neclaritățile să rămână în vechiul an. Să mergem cu inima deschisă spre un viitor mai bun și mai luminos.

Astăzi sărbătorim și Sfântul Vasile cel Mare – unul dintre părinții Bisericii Ortodoxe. Îi felicităm, cu această ocazie, pe toți cei care poartă numele Vasile sau derivatele lui. Vă dorim multă sănătate, izbândă și prosperitate.
La mulți ani!