Partidul „ŞOR” promovează sportul. A fost dat startul Turneulului  Tineretului Orheian la Volei şi Fotbal de plajă
07/08/2017

Partidul „ŞOR” promovează sportul. A fost dat startul Turneulului Tineretului Orheian la Volei şi Fotbal de plajă

La iniţiativa liderului politic, Ilan ŞOR, a fost dat startul unui eveniment sportiv major – Turneul Tineretului Orheian la Volei şi Fotbal de plajă- „Cupa Partidului ŞOR”.

În acest weekend, au fost disputate primele meciuri la volei şi fotbal de plajă.

La evenimentul de deschidere au participat, vicepreşedintele Partidului „ŞOR” Marina Tauber, Preşedintele Asociaţiei Fotbalului de Plajă din Republica Moldova, Eduard Creţu, antrenor la fotbal de plajă din Israel, Alexandru Sitneakovskii,  vicepreşedinte OT Orhei a Partidului „ŞOR”, Pavel Verejanu,  precum şi alţi oaspeţi de onoare.

Astfel, în fiece sâmbătă a lunii august, mai exact la 12, 19 şi 26 august între orele 15:00 şi 19:00, pe terenurile sportive amenajate în zona de agrement a lacului Orhei vor fi desfăşurate meciurile la Volei şi Fotbal de plajă, unde participă 128 de tineri cu vârstele cuprinse de până la 30 ani.

În cadrul turneului au fost înscrise 8 echipe la volei şi 8 echipe la fotbal. Finaliştii vor fi premiaţi de către Preşedintele formaţiunii politice, Ilan ŞOR.

Evenimentul de închidere, care va avea loc în data de 26 august, va culmina cu un concert şi alte suprize pentru participanţi.

Dezvoltarea şi implicarea tinerilor în diferite programe cultural-sportive reprezintă o prioritate pentru formaţiunea politică condusă de Ilan ŞOR.

În oraşul Orhei aceste priorităţi, deja, sunt implementate de echipa lui Ilan ŞOR, fiind deschis un Centru de Tineret cu săli sportive şi clase de calculatoare, unde tinerii au posibilitatea, gratuit, să-şi dezvolte abilităţile profesionale. Totodată, la iniţiativa lui Ilan ŞOR sunt alocate mijloace financiare în grădiniţele din Orhei, iar  cei mai buni elevi sunt premiaţi cu mijloace financiare la sfârşitul anului de învăţământ.