Partidul ”ȘOR” a constituit fracțiunea parlamentară
21/03/2019

Partidul ”ȘOR” a constituit fracțiunea parlamentară

Partidul Politic ”ȘOR” a creat fracțiunea parlamentară, care este constituită din șapte deputați, aleși pe circumscripțiile uninominale și lista națională de partid. Despre acest lucru a anunțat astăzi în cadrul ședinței plenare vicepreședintele Partidului ”ȘOR”, deputat pe circumscripția 19, Marina Tauber.

«Anunț despre constituirea fracțiunii parlamentare, din componența căreia fac parte șapte deputați. De comun acord, președintele fracțiunii a fost ales Ilan Șor, vicepreședinte este Petru Jardan, iar secretar – Maria Albot», a anunțat Marina Tauber.

Tauber a mai specificat faptul că deși Partidul ”ȘOR” este pentru prima dată în Legislativ, formațiunea a reușit să realizeze multe lucruri bune pentru sute de mii de oameni, în special pentru concetățenii care au fost nevoiți să părăsească țara în căutarea unei vieți mai bune.

În urma scrutinului parlamentar din februarie, Partidul ”ȘOR” a devenit partid parlamentar, astfel făcând parte din cele patru formațiuni politice care au acces în Legislativ.