Organizațiile de Tineret a Partidului Politic “ȘOR” s-au întâlnit în primele ședințe de lucru.
09/02/2018

Organizațiile de Tineret a Partidului Politic “ȘOR” s-au întâlnit în primele ședințe de lucru.

Unul dintre obiectivele mesei rotunde, a fost determinarea necesităților tinerilor în ziua de azi.
Astfel printre ipotezele înainte de tânăra generație, sau regăsit idei de creare a unui centru de recreere pentru tineret. Aici tinerii au optat pentru organizarea întâlnirilor tematice sau pe interese. Ei au motivat dorința de a lansa un astfel de centru, din necesitatea de a petrece timpul util și într-o companie plăcută. De asemenea un alt motiv ar fi faptul că tinerii nu dispun de destule surse financiare pentru ași permite luxul de a merge la cursuri de perfecționare a limbii străine sau a unor abilități meșteșugărești de care sunt interesați. 
Tinerii pasionați de modul sănătos de viață au optat pentru crearea unor zone sportive în aer liber, unde ar avea acces liber toți doritorii, iar în zilele de week-end, se vor organiza competiții sportive. Potrivit lor scopul acestor zone, este de a a crește o tânără generație sănătoasă.
Dacă tot se apropie sezonul estival, participanții au propus crearea unor școli de vară, unde vor fi promovate valorile tânărului lider politic, potrivit lor acest gen de activitate va contribui la formarea şi responsabilizarea unei noi generaţii de lideri politici.
La finele discuțiilor fiecare Organizație de Tineret din sectoarele municipiului Chușinău au identificat reprezentanți, care vor înainta aceste propuneri la Forumul Republican al Tinerilor.